ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1

Σοκ στο 88′ για τον απαράδεκτο Παναθηναϊκό και ήττα από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ!

Απογοητευτική και απαράδεκτη εικόνα για άλλο ένα ματς για τον Παναθηναϊκό στο φετινό πρωτάθλημα, που γνώρισε ήττα (0-1) σοκ στο ΟΑΚΑ από τον Ατρόμητο. Το γκολ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο 88'.

Σοκ στο 88' για τον απαράδεκτο Παναθηναϊκό και ήττα από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ!

Ο Λάζλο Μπόλονι παρέταξε την ομάδα του με σχηματισμό 4-4-2, ενώ επανέφερε στο αρχικό σχήμα τους Δημήτρης Κουρμπέλη και Φακούντο Σάντσες που εξέτισαν τις ποινές τους. Παράλληλα θέση στην ενδεκάδα έλαβε ο Φραν Βέλεθ που επανήλθε από τραυματισμό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός παρέταξε τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου τους Διούδη κάτω από τα δοκάρια, στα μπακ αριστερά τον Ζαγαρίτη και δεξιά τον Σάντσες. Αμυντικό δίδυμο τους Βέλεθ και Σένκεφελντ. Στο κέντρο το δίδυμο ήταν οι Μαουρίτσιο και Κουρμπέλης, ενώ στα χαφ αριστερά έπαιξε ο Χατζηγιοβάνης και δεξιά ο Σαβιέρ. Στην κορυφή της επίθεση αγωνίστηκε το δίδυμο των Καρλίτος και Μακέντα.

Το ματς

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που μπήκε φουριόζος στο ματς, με τους παίκτες του Κάναντι να θέλουν να πιάσουν στο «ύπνο» το τριφύλλι. Την πρώτη υποψία ευκαιρίας την είχε ο Μανούσος για τους φιλοξενούμενους στο 7ο λεπτό, ωστόσο το σουτ που δοκίμασε από πλάγια δεξιά θέση πέρασε απελπιστικά άουτ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» δεν πατούσαν καλά, με αποτέλεσμα ο Λάζλο Μπόλονι να αρχίσει τις έντονες παρατηρήσεις με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου γιατί έβλεπε την ομάδα του να υποπίπτει σε πολλά και εύκολα λάθη, δίνοντας ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ανακτήσουν την κατοχή μπάλας και να προσπαθούν να «χτίσουν» ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Διούδη.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και με μικρές πάσες προσπαθούσαν να βρουν πεδίο δράσης έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, χωρίς να δημιουργήσουν ωστόσο κάποια ευκαιρία.

Η ροή του αγώνα, ήταν υπέρ του Ατρόμητου, με τον Μπόλονι από την πλευρά των «πρασίνων» να προσπαθεί να παρέμβει καθώς δεν του άρεσε αυτό που έβλεπε. Οι «πράσινοι» με τον Χατζηγιοβάνη κυρίως από την δεξιά πλευρά προσπαθούσαν να δημιουργήσουν φάσεις είτε με την οξυδέρκεια του νεαρού εξτρέμ, είτε με σέντρες χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 29ο λεπτό, υπήρξε και η πρώτη μεγάλη φάση για τον Παναθηναϊκό με πρωταγωνιστή τον Σαβιέρ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ αφού έγινε κάτοχος της μπάλας, με ατομική ενέργεια βρήκε χώρο και πλάσαρε προς την εστία των φιλοξενουμένων, ωστόσο η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Γιαννιώτη. Ο Παναθηναϊκός είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ, όμως ο Χατζηγιοβάνης στο 39′, σούταρε άστοχα προς την εστία του Γιαννιώτη.

Το υπόλοιπο του α΄μέρους ολοκληρώθηκε για τις δύο ομάδες χωρίς σημαντικές φάσεις. Ένα ματς που δεν είχε καθόλου ρυθμό, με τον Παναθηναϊκό να έχει βρεθεί περισσότερες φορές έξω από την περιοχή και σε πλεονεκτική θέση, όμως τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια με τους παίκτες του, να είναι ιδιαίτερα επιπόλαιοι.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες είχαν ακριβώς την ίδια εικόνα όπως και στην περισσότερη ώρα του α’ ημιχρόνου, με τον Ατρόμητο να έχει πρώτος την ευκαιρία στο 48′ να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Αγκάγιεφ ωστόσο να επιχειρεί κεφαλιά άστοχη όμως για την ομάδα του. Στο 53′ ο Ατρόμητος μετά από κόρνερ του Ούμπιδες απείλησε εκ νέου την εστία του Διούδη, ωστόσο ο Καρλίτος που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, την απομάκρυνε για να αποφύγει περαιτέρω κίνδυνο για την ομάδα του.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Σάντσες συνδυάστηκε με τον Σαβιέρ, με τον Πορτογάλο να δοκιμάζει το δυνατό σουτ, αλλά να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Γιαννιώτη, καταγράφοντας την πρώτη τελική για το «τριφύλλι» στο β’ ημίχρονο. Ο Μπόλονι στο ίδιο σημείο της αναμέτρησης προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα του και έβαλε του Αϊτόρ και Καμπετσή στις θέσεις των Μακέντα και Σαβιέρ, δίνοντας εξτρά ώθηση στο «τριφύλλι» μεσοεπιθετικά.

Το δυνατό σουτ του Μαουρίτσιο κατέληξε στην αγκαλιά του Γιαννιώτη, με το «τριφύλλι» να είναι κάπως πιο δραστήριο και να προσπαθεί να χώρους για να τρέξει τον αντίπαλο του. Το ματς ήταν πάρα πολύ κακό, φάσεις δεν υπήρχαν, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε ένα ανώφελο παιχνίδι κέντρου. Μια προωθημένη μπαλιά του Κουρμπέλη, βρήκε στην «καρδιά» της μεγάλης περιοχής τον Καμπετσή, αλλά ο νεαρός φορ πλάσαρε αναιμικά, με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Γιαννιώτη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ο Ατρόμητος απείλησε με συνεχόμενα χτυπήματα κόρνερ, ωστόσο η «πράσινη» άμυνα ήταν σε ετοιμότητα και έδιωχνε την μπάλα, με τον χρόνο να κυλάει προς το φινάλε και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να ψάχνουν τη μια και μοναδική στιγμή για να φτάσουν κοντά στις εστίες.

Αυτός που ήταν πιο αποτελεσματικός, ήταν ο Ατρόμητος, ο οποίος με γκολ του πρώην «πράσινου» Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έβαλε μπροστά την ομάδα του. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έγινε αποδέκτης της σέντρας του Ενσικουλού και τη μετέτρεψε σε ασίστ στο 88′.

Τα λεπτά κυλούσαν εις βάρος του Παναθηναϊκού, ο οποίος από το γκολ των φιλοξενούμενων και μετά υπέστη σοκ, δεν μπόρεσε να αντιδράσει με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει νικητή τον Ατρόμητο που εκμεταλλεύτηκε τη μία καλή στιγμή και τη μετέτρεψε σε γκολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...