ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Υπάρχουν πράγματα που μας λείπουν και προσπαθούμε να τα λύσουμε με δουλειά»

Προβλήματα στην παραγωγή φάσεων, που θα λυθούν μόνο με τη δουλειά στις προπονήσεις, εντόπισε ο Λάζλο Μπόλονι σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Μπόλονι: «Υπάρχουν πράγματα που μας λείπουν και προσπαθούμε να τα λύσουμε με δουλειά»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν απογοητευτικοί για ακόμα ένα ματς στο φετινό πρωτάθλημα και ηττήθηκαν από τους φιλοξενούμενους με γκολ στο 89′.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στη NOVA:

Για την εικόνα που είχε από το παιχνίδι σε μια βραδιά προβληματισμού: «Οι δημοσιογράφοι λένε την άποψή τους. Με την κυριαρχία που είχαμε στο πρώτο μέρος, με λίγο περισσότερο κουράγιο, δύναμη και ακρίβεια θα μπορούσαμε να πάρουμε τους καρπούς αυτής της κυριαρχίας. Η δυνατότητα που είχε η ομάδα μας ήταν αυτή. Υπάρχουν πράγματα που λείπουν και προσπαθούμε να το λύσουμε με δουλειά.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι απαντήσεις όμως έρχονται με το σταγονόμετρο. Είναι ένας αγώνας που χάσαμε σε μια στιγμή, ο αντίπαλος δεν είχε επιθετικές πρωτοβουλίες. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ενώ είχαμε την κατοχή και πατήσαμε περιοχή, δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός δεν δημιουργεί φάσεις: «Το πιο δύσκολο είναι ακριβώς αυτό. Ενώ έχουμε την κατοχή και την πρωτοβουλία, δεν κάνουμε ευκαιρίες. Δεν έχω τα στατιστικά μπροστά μου. Αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να διορθώσουμε».

Για το αν το αποτέλεσμα είναι πισωγύρισμα: «Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να γίνουμε επικίνδυνοι κοντά στην περιοχή του αντιπάλου. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, προσπαθείς για την ισοπαλία. Όμως υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν προσδοκάς. Έχουμε όμως μια καλή ομάδα, ενδεχομένως να υπάρχει μια κατάσταση εύθραυστη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.