ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαβιέρ: «Να δώσουμε την απάντηση κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Αντόνιο Σαβιέρ σε δηλώσεις του τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να δώσουν απαντήσεις στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Σαβιέρ: «Να δώσουμε την απάντηση κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Αντόνιο Σαβιέρ σε δηλώσεις του τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να δώσουν απαντήσεις στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαβιέρ στη NOVA:

Για την άποψή του για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορούμε να χάνουμε τέτοια παιχνίδια εντός έδρας. Ερχόμασταν από δύο θετικά αποτελέσματα. Για όσα κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, θα έπρεπε να είχαμε κάνει περισσότερα στις τελικές. Δημιουργήσαμε αλλά δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε τις τελικές μας. Όταν ο αντίπαλος ήρθε στην περιοχή μας πέτυχε τέρμα. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε τον αντίπαλο: «Ήταν λίγα αυτά που κάναμε επιθετικά. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί. Αυτό έχει να κάνει με την τελευταία πάσα, την τελευταία μπαλιά».

Για το αν είναι θέμα φυσικής κατάστασης: «Μετά από δύο αγώνες με μεγάλη ένταση, βρεθήκαμε πολύ καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Είχαμε ένα θέμα στο δεύτερο ημίχρονο με τη φυσική κατάσταση και έτσι εν μπορέσαμε να έχουμε την ίδια πίεση όπως αυτή που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ