ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δουλειά στη διακοπή, αλλά με πίεση και βαρύ κλίμα

Η νέα ήττα και η επιστροφή στα άσχημα αποτελέσματα, αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος, δίχως με το πολυπόθητο 3Χ3.

Παναθηναϊκός: Δουλειά στη διακοπή, αλλά με πίεση και βαρύ κλίμα

Η νέα ήττα και η επιστροφή στα άσχημα αποτελέσματα, αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος, δίχως με το πολυπόθητο 3Χ3.

Οι πράσινοι μετά το χθεσινό 0-1 στο ΟΑΚΑ από τον Ατρόμητο προσγειώθηκαν ανώμαλα, έπειτα τις δυο σερί νίκες. Ηθελαν μια ακόμα για να πάνε στη διακοπή με ηρεμία και όχι με πίεση. Δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν και το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό ενόψει της συνέχειας.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Λάζλο Μπόλονι έχει να δουλέψει για να διορθώσει τα… αδιόρωθωτα.  Η έλλειψη αγωνιστικής χημείας είναι εμφανής, όπως και η απουσία τρεξιμάτων, αντοχής και έντασης. Στη φυσική κατάσταση, υπάρχει ξεκάθαρο πρόβλημα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός απαιτείται μετά τη διακοπή να εμφανιστεί μεταμορφωμένος αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση στα playoffs και την Ευρώπη.  Τα… λουριά έχουν σφίξει και η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Υπάρχει, από εδώ και στο εξής, δύσκολο πρόγραμμα με ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων εκτός έδρας Ολυμπιακό (21/11), ΑΕΚ (6/12) και ΠΑΟΚ (20/12).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.