Για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

«Το πρόσωπο της ομάδας είναι κακό. Δεν μπορούν να κάνουν έναν συνδυασμό. Ο Μπόλονι είναι πολύ έμπειρος προπονητής, αλλά θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί και να βελτιώσει τα πράγματα. Μπορεί κι αυτός να έρθει το Γενάρη και να πει δεν μου κάνουν αυτοί οι παίκτες και να έρθουν άλλοι τόσοι. Είναι φαύλος κύκλος. Η ομάδα έχει έναν πολύ ανηφορικό δρόμο μπροστά της, χρειάζεται πολλή δουλειά».

Για τα λάθη που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε αυτή την πορεία: «Ήταν λάθος να έρθει ο Ρόκα που έφερε τόσους Ισπανούς και να αναλάβει προπονητής ο Πογιάτος που δεν είχε εμπειρία από πρώτη ομάδα. Τον πέταξαν μέσα στα λιοντάρια. Δυστυχώς ο κ. Αλαφούζος έχει εμπιστευτεί λάθος ανθρώπους. Εγώ που τον γνώρισα είδα έναν καλόπιστο άνθρωπο. Πρέπει να βάλουν συγκεκριμένους στόχους, γιατί είναι κρίμα ο Παναθηναϊκός να είναι τόσα χρόνια τόσο πίσω».

Για την αντίδραση του Μακέντα κατά την αντικατάστασή του: «Δεν μπορεί ο κάθε Μακέντα όταν βγαίνει αλλαγή να κλωτσά όλο τον πάγκο».

Για την διακοπή στις μικρές κατηγορίες που έχει επηρεάσει τον Θεσπρωτό όπου και είναι προπονητής: «Έχουμε ένα εξαιρετικό προπονητικό κέντρο, αλλά μας έστειλαν σπίτια μας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τα παιδιά κάνουν στο σπίτι τους ένα πρόγραμμα που τους έχει δώσει η εξαιρετική μας γυμνάστρια. Αυτή η πανδημία δεν είναι παίξε-γέλασε. Η κόρη μου στην Αργεντινή είναι επτά μήνες σε καραντίνα. Εύχομαι να το ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για να επιστρέψουμε στις ζωές μας».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS