ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανάλυση: Πρόγραμμα – “φωτιά” και κίνδυνος να χαθεί η Ευρώπη!

Με μόλις δυο νίκες σε 8 παιχνίδια και συνολικά 9 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, έχοντας μπροστά του πρόγραμμα - "φωτιά".

Ανάλυση: Πρόγραμμα -

Με μόλις δυο νίκες σε 8 παιχνίδια και συνολικά 9 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, έχοντας μπροστά του πρόγραμμα – “φωτιά”.

Μετά το χθεσινό “στραβοπάτημα” και τη νέα ήττα από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, οι “πράσινοι” προσγειώθηκαν ανώμαλα και έδειξαν ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η ομάδα μόνο… ομάδα δεν είναι με αυτό που δείχνει στο γήπεδο σχεδόν κάθε εβδομάδα. Αποτέλεσμα όλων αυτών; Μόλις 9 βαθμοί σε 8 αγωνιστικές, δυο νίκες, καμία βελτίωση και χτυπητές αδυναμίες που κάνουν τον Παναθηναϊκό μια από τις πιο προβληματικές ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Το χειρότερο όλων είναι ότι η κατάσταση δε φαίνεται να αλλάζει, τουλάχιστον, σύντομα. Το επίπεδο δεν έχει ανέβει και ο στόχος της Ευρώπης απομακρύνεται, αν και ακόμα υπάρχει δρόμος. Ακολουθεί πρόγραμμα – φωτιά και ο κίνδυνος η ομάδα να μείνει ακόμη πιο μακριά απ’ αυτό που θέλει, είναι υπαρκτός.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.158 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά τη διακοπή, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Καραϊσκάκη για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. 8 μέρες μετά, φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια, στις 6/12 παίζει με την ΑΕΚ, με το τριφύλλι τυπικά να είναι φιλοξενούμενο. Ακολουθεί στις 12/12 η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στις 20 του μήνα, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.