ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Λίγα πράγματα από τους νέους εξτρέμ

Ο Αϊτόρ ήρθε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό με πολλές προσδοκίες, αλλά μέχρι στιγμής κινείται σε ρηχά νερά.

Παναθηναϊκός: Λίγα πράγματα από τους νέους εξτρέμ

Ο Αϊτόρ ήρθε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό με πολλές προσδοκίες, αλλά μέχρι στιγμής κινείται σε ρηχά νερά.

Ο Ισπανός εξτρέμ, είτε δεν έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, είτε δεν μπορεί να βγάλει στο γήπεδο όλα όσα τον συνόδευσαν κατά τη μεταγραφή του.  Ο 24χρονος έχει αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια, μετρώντας μια ασίστ, αλλά κυρίως έχει μέτριες εμφανίσεις, δίχως να δίνει το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Σαβιέρ, είναι πιο κινητικός από τον Αϊτόρ, δείχνει κάτι, αλλά δε… θαμπώνει με τις εμφανίσεις του. Είχε μέχρι τώρα κάποιες καλές στιγμές, στο ματς με τον Ατρόμητο λίγο έλειψε να σκοράρει από καλή ενέργεια και ωραίο πλασέ, αλλά κι αυτός δεν έχει διάρκεια στην απόδοσή του. Μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 5 αγώνες με το τριφύλλι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είναι τυχαίο ότι παρά το γεγονός πως έχουν αποκτηθεί ποδοσφαιριστές για τα εξτρέμ, ένας παλιός παραμένει ο πιο αξιόπιστος και πιο δραστήριος μέχρι τώρα. Ο λόγος για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, που πέρα από τα λάθη του, αποτελεί την πιο καλή λύση μέχρι στιγμής για τα άκρα της επίθεσης. Ο “Χάτζη” έχει παίξει σε σε 7 ματς, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.