ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Εύκολα η Πογκόν, ανοιχτό ματς στην Κόρντομπα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Εύκολα η Πογκόν, ανοιχτό ματς στην Κόρντομπα

Μετά από ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο με πλούσια δράση σε όλη την Ευρώπη, σήμερα Δευτέρα (09/11), το ποδοσφαιρικό κουπόνι είναι περιορισμένο σε αριθμό, ενόψει των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, όμως το Betarades.gr έχει εντοπίσει δύο δυνατές επιλογές για πάμε στοίχημα. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Εύκολα η Πογκόν

Στις 19:00, στο Στσζέτσιν της Πολωνίας, η τοπική Πογκόν υποδέχεται την Ποντμπεσκίτζιε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στην Ekstraklasa.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η γηπεδούχος Πογκόν, δεν έχει χάσει στα επτά τελευταία της παιχνίδια! 5-2-0 το ρεκόρ της από τα τέλη Αυγούστου, κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της έξι φορές σε αυτό το διάστημα! Τελευταίο της δείγμα το άνετο 3-0 επί την Γιαγκελόνια εντός έδρας στις 30 Οκτωβρίου. Κυρίαρχη στο γήπεδο η Πογκόν, με 64% κατοχή και 13-2 τελικές, μετά το αυτογκόλ για το 1-0, σκόραραν οι Κόβαλτσικ και Γκοργκόν. Με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 4η θέση της λίγκας, με 14 βαθμούς. Είναι στο -6 από την κορυφή, την οποία μπορεί να πιάσει, αφού έχει δύο παιχνίδια λιγότερα από την πρωτοπόρο Ράκοβ.

Η Ποντμπεσκίτζιε από την άλλη βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Μετά από οκτώ παιχνίδια έχει συγκεντρώσει μόλις 5 πόντους και κατατάσσεται 14η, στο +3 από την ουραγό Πιάστ. Τέσσερις ήττες και μία νίκη, 3-13 τα γκολ της από τις 18 Σεπτέμβρη και μετά. Τελευταίο της δείγμα η ήττα με 3-0 από τη Βίσλα στην Κρακοβία, ενώ είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από την Βάρτα με σκορ 1-2. Αδύναμη μακριά από το γήπεδό της, 0-1-3 το ρεκόρ με 13 γκολ παθητικό!

Έχει βρει ρυθμό η Πογκόν και μοιάζει απροσπέλαστη αμυντικά. Έχει την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο στην κορυφή και απέναντι στην ανίσχυρη εκτός έδρας Ποντμπεσκίτζιε μπορεί να πάρει μία άνετη νίκη. Ποντάρουμε στον άσο με -1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 1.93. Σε περίπτωση νίκης της Πογκόν με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Ανοιχτό παιχνίδι στην Κόρντομπα

Η δεύτερη σημερινή μας επιλογή έρχεται από την Αργεντινή και τη διοργάνωση του Copa De La Superliga. Ταγιέρες και Λανούς διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Η γηπεδούχος Ταγιέρες επέστρεψε δυνατά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και στην πρεμιέρα του ομίλου επικράτησε της Νιούελς με 3-1. Η ομάδα του Μεδίνα εκμεταλλεύτηκε την αποβολή των φιλοξενούμενων στο 63ο λεπτό και με τους Ποκετίνο και Βαλόγιες πήρε την πρώτη νίκη μετά την καραντίνα.

Η Λανούς από την άλλη έχει δώσει ήδη τρία παιχνίδια μετά την επανέναρξη της δράσης στην Αργεντινή. Πήρε σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Σουνταμερικάνα με γκολ του Ορσίνι στο 93ο λεπτό στην έδρα της Σάο Πάολο! Ο 26χρονος έκανε το 4-3 και σε συνδυασμό με το 3-2 του πρώτου αγώνα το συγκρότημα του Σουμπέλδια συνεχίζει στο θεσμό. Όσον αφορά το Copa de la Superliga, η Λανούς ηττήθηκε στην πρεμιέρα του ομίλου από την Μπόκα με 1-2 εντός έδρας.

Αν και νωρίς στη νέα σεζόν, είναι ξεκάθαρο πως οι δύο ομάδες έχουν επιθετικές αρετές και μεγάλα αμυντικά προβλήματα. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, επομένως ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 2.15.  

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE