ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα – Πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού»

Ο Διονύσης Δεσύλλας ανέφερε μέσω του ΣΠΟΡ FM το μεγαλύτερο πρόβλημα που προκύπτει για τον Παναθηναϊκό και έκανε λόγο για καλοκαιρινά λάθη.

Δεσύλλας: «Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα - Πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού»

Η αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να επιβληθεί σε ομάδες που θα… έπρεπε είναι ακόμα μεγαλύτερο θέμα από μια ήττα αυτή καθεαυτή, σύμφωνα με όσα είπε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσυλλας.

«Το πρόβλημα δεν είναι γιατί δεν έπαιξε ο Παναθηναϊκός για την ισοπαλία, το κυρίαρχο είναι γιατί έχει φτάσει στο σημείο να λέει ότι δεν μπορεί να κερδίσει τον Ατρόμητο. Πληρώνει για μια ακόμα φορά λάθη σχεδιασμού, λάθη καλοκαιριού. Η αποχώρηση Πογιάτος και Ρόκα δείχνει μια παραδοχή του λάθους, αλλά και ότι η διοίκηση δεν έχει άλλα περιθώρια ελιγμού μέσα στην χρονιά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η αποχώρηση του Γιώργου Δώνη από το «τριφύλλι» ήταν μεν λάθος, αλλά αυτή συνέβη για διαφωνίες κι όχι ποδοσφαιρικούς λόγους, με «εμπλοκή» και του Τσάβι Ρόκα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.361 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο Δεσύλλας στάθηκε και στο ότι με τον Ντάνι Πογιάτος δεν φαινόταν μια προοπτική βελτίωσης της όλης κατάστασης στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.