Δύο φάσεις, άλλες αποφάσεις για πέναλτι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό πέρυσι και για το χθεσινό πέναλτι του ΠΑΟΚ μέσω VAR. Και κυρίως άλλες απόψεις από ειδικούς. Στο παιχνίδι που έδωσε ο Παναθηναϊκός πέρυσι στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό και το οποίο έχασε με 1-0 δεν του δόθηκαν δύο πέναλτι. Το ένα, που δεν του δόθηκε, όπως βλέπετε και στην φώτο είναι ίδια φάση με το χθεσινό πέναλτι του ΠΑΟΚ.

Στη μία περίπτωση ο Λισγάρας πατάει τον Σβιντέρσκι, το VAR καλεί τον Παπαπέτρου, που το δίνει. Στην άλλη φάση ο Μπα πατάει τον Μακέντα, το VAR καλεί τον Γκεστράνιους, που δεν το δίνει. Ας πούμε, αν και είναι άδικο, ότι αλλιώς το είδε ο ένας διαιτητής, αλλιώς ο άλλος. Και οι δύο φάσεις είναι πέναλτι. Στον ΠΑΟΚ δόθηκε σωστά απέναντι στον Απόλλωνα και προηγήθηκε με 2-1 στον Παναθηναϊκό δεν δόθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2020 και έμεινε το 0-0, που στη συνέχεια έγινε 1-0 σε βάρος του, δηλαδή έγινε αλλοίωση αποτελέσματος.

Αυτό που με ενοχλεί και με τρελαίνει και δεν το δέχομαι είναι αυτό που λέμε «με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω». Για την ίδια φάση κριτικοί διαιτησίας και… αντικειμενικοί δημοσιογράφοι είπαν χθες στην τηλεόραση και σήμερα στα ερτζιανά ότι το πέναλτι του ΠΑΟΚ, είναι. Για την ίδια φάση οι ίδιοι άνθρωποι έλεγαν πέρυσι ότι δεν υπάρχει πέναλτι στον Μακέντα.

Εγώ ένα έχω να πω σε αυτούς: Ότι εκτίθενται και ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και θυμάται. Όταν για ίδιες φάσεις λες για τη μία, ότι είναι πέναλτι και για την άλλη, ότι δεν είναι πέναλτι δείχνεις, ότι έχεις σκοπιμότητα και ουσιαστικά θέλεις να καλύψεις την ομάδα, που 20 χρόνια είχε μάθει να παίρνει πρωταθλήματα με βουτιές…

Ευτυχώς, όμως, ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS