ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κούγιας: «Δεν διοργανώθηκε πάρτι – Πελάτες ανέβηκαν στο roof garden και χόρευαν»

Στον ισχυρισμό ότι υπεύθυνοι για όσα έγιναν στο ξενοδοχείο της Συγγρού είναι πελάτες που ενήργησαν αυτοβούλως προχώρησε ως συνήγορος της 24χρονης που φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι ο Αλέξης Κούγιας.

Κούγιας: «Δεν διοργανώθηκε πάρτι - Πελάτες ανέβηκαν στο roof garden και χόρευαν»

Στον ισχυρισμό ότι υπεύθυνοι για όσα έγιναν στο ξενοδοχείο της Συγγρού είναι πελάτες που ενήργησαν αυτοβούλως προχώρησε ως συνήγορος της 24χρονης που φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι ο Αλέξης Κούγιας.

Με δήλωσή του ο γνωστός ποινικολόγος ισχυρίζεται ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική και ότι τα συμβάντα οφείλονται σε αυτόβουλες κινήσεις πελατών του ξενοδοχείου (ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι παίκτες του Ολυμπιακού).

Αναφέρει συγκεκριμένα, ανάμεσα σε άλλα:

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 1.111.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με το γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή, στην οποία απαγγέλθηκε η πλημμεληματική κατηγορία του άρθρου 285 ΠΚ, και σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση της στο Αυτόφωρο Τριμελές, όπου και θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεως, ώστε να μας χορηγηθούν αντίγραφα της δικογραφίας, και θα ζητηθεί να αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη, όπως προβλέπεται από το νόμο λόγω του πλημμελήματος, αλλά και λόγω του ότι πάσχει από ανίατη βαρεία ασθένεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.