ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάψευση από Παναθηναϊκό για… δήθεν επεισόδιο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε επεισόδιο πριν από το παιχνίδι του Σαββάτου, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπουζούκη και ακόμη έναν παίκτη της ομάδας.

Διάψευση από Παναθηναϊκό για... δήθεν επεισόδιο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε επεισόδιο πριν από το παιχνίδι του Σαββάτου, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπουζούκη και ακόμη έναν παίκτη της ομάδας.

Συγκεκριμένα, το φως της δημοσιότητας είδε ένα “δήθεν” επεισόδιο στο Κορωπί, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπουζούκη και άλλον παίκτη που έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με τον Ατρόμητο. Η πράσινη ΠΑΕ διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι: Γράφτηκε ανώνυμα και πλέον αναπαράγεται σε sites ότι δήθεν ο Γιάννης Μπουζούκης και άλλος ένας ποδοσφαιριστης εκτός αποστολής έφυγαν από το… υποχρεωτικό φαγητό της ομάδας την παραμονή του αγώνα με τον Ατρόμητο και μάλιστα βρίζοντας.

Πρώτον κανείς δεν έβρισε κανένα. Βγήκε η αποστολή όπως πάντα και δεν συνέβη το παραμικρό. Και δεύτερον το φαγητό δεν είναι υποχρεωτικό για όσους είναι εκτός αποστολής. Γι αυτό καθε παραμονή αγώνα πάνω από τους μίσους που μένουν εκτός αποστολής φεύγουν χωρίς να φάνε στο εστιατόριο του Γ. Καλαφάτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE