ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινα» γενέθλια

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος στέλνει τις ευχές του σήμερα 10 Νοεμβρίου σε τέσσερις αθλητές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον Σύλλογο.

«Πράσινα» γενέθλια

Συγκεκριμένα σαν σήμερα γεννήθηκε το 1968 ο άλλοτε σπουδαίος δρομέας Βαγγέλης Καρίμαλης που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον Σύλλογο.

Πρόκειται για τον κάτοχο του Παναθηναϊκού ρεκόρ στα 10.000 μέτρα σε διεθνές μίτινγκ στην Πράγα το 1989. Ο «πράσινος» αθλητής τερμάτισε σε χρόνο 29.17.81 κάνοντας την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών για τον Σύλλογο.

Κατέχει την 93η θέση στους Green Legends καθώς δύο φορές στέφθηκε χρυσός Βαλκανιονίκης στον ανώμαλο δρόμο.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον σαν σήμερα γεννήθηκε και ο Ιγκόρ Σιμπνιέφσκι που έκανε τη δική του καριέρα με το «τριφύλλι» καθώς και ο σπουδαίος Κώστας Ταράσης που τίμησε την πράσινη φανέλα ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής ακαδημιών.Ακόμα γενέθλια έχει και ο άλλοτε γκολκίπερ του ΠΑΟ Πέτρος Αστράς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.