ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΤΣΑΚΗΣ

Μαρτσάκης: Καταστρέφομαστε, αφήστε μας έστω να προπονηθούμε!

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού, Χρήστος Μαρτσάκης, κάνει την δική του έκκληση προς τους υπευθύνους, ώστε να μην καταστραφεί ολοκληρωτικά ο Ερασιτεχνικός Αθλητισμός.

Μαρτσάκης: Καταστρέφομαστε, αφήστε μας έστω να προπονηθούμε!

«Γεια σας,

Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για εντελώς διαφορετικά πράγματα σε σχέση με τα καθιερωμένα. Δεν θα μιλήσουμε δυστυχώς ούτε για μπάσκετ ούτε για νίκες ούτε για ήττες. Θα μιλήσουμε για το λαναθασμένο κλείσιμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Η κίνηση αυτή είναι εντελώς λανθασμένη. Από τη στιγμή που οι ομάδες και οι παίκτες πρόσεχαν και όλα γίνονταν με βάση τα καθιερωμένα υγειονομικά πρότυπα, δεν υπήρχε λόγος να παρθεί αυτή η απόφαση. Θεωρώ όλο αυτό αδικαιολόγητο.

Συγκεκριμένα θα μιλήσω για τη δική μας την ομάδα. Εμείς και τεστ κάναμε και προσέχαμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό. Είναι ένα μεγάλο πλήγμα. Το πλήγμα αφορά τόσο… τις τσέπες των αθλητών και των ομάδων. Φυσικά θα επηρεάσει και τη φυσική μας κατάσταση, καθώς όσο καιρό θα μείνουμε εκτός αγωνιστικών χώρων άλλο τόσο θα χρειαστούμε για να επανέλθουμε στα προηγούμενα δεδομένα.

Θέλω να πω ότι σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως στη Γαλλία, στη Γερμανία και στην Πορτογαλία συνεχίζονται κανονικά τα πρωταθλήματα μπάσκετ με αμαξίδιο. Σε χώρες δηλαδή που η πανδημία του κορωνοϊού τις έχει χτυπήσει πολύ περισσότερο απ΄ ότι εμάς. Οι αθλητές εκεί πρόσεχαν όπως προσέχαμε και εμείς και σωστά συνεχίζουν κανονικά τις υποχρεώσεις τους.

Γι΄αυτό και θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχει γίνει όλο αυτό. Αφήστε μας τουλάχιστον να προπονούμαστε. Ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι ο Ερασιτέχνικος Αθλητισμός δεν καταστρέφεται μέσα σε δύο εβδομάδες. Αλήθεια λέει με την ειδοποιό διαφορά ότι ο Ερασιτεχνικός Αθλητισμός έχει καταστραφεί ήδη από το προηγούμενο lockdown.

Δεν περιμένουμε από ανθρώπους που δεν είναι η δουλειά τους αυτή να καταλάβουν τα όσα λέμε. Θα καταστραφούμε ολοκληρωτικά και είναι κρίμα. Όπως κρίμα είναι και για άλλο τον κόσμο. Για την εστίαση και για τον κόσμο που χάνει τις δουλειές . Σίγουρα δεν είμαι ειδικός, αλλά βλέπω και τις επιπτώσεις στην καθημερινότητα μου.

Καλή σας συνέχεια και καλή δύναμη,

Χρήστος Μαρτσάκης»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ