ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο συνέδριο του EFDN

Συνεπής για μία ακόμα φορά στο ραντεβού της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο συνέδριο του EFDN

Ο Παναθηναϊκός, συνεπής στο ραντεβού του, δίνει το παρών στo συνέδριο του EFDN που πραγματοποιείται διαδικτυακά, λόγω των περιορισμών εξαιτίας της εξάπλωσης του Covid-19, το τριήμερο από 9 έως και 11 Νοεμβρίου 2020. Το EFDN είναι ένας ευρωπαϊκός οργανισμός που κύριο στόχο έχει την ανταλλαγή γνώσεων αλλά και απόψεων γύρω από θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ποδοσφαιρικών συλλόγων.

Σκοπός του οργανισμού είναι να στείλει το μήνυμα πως το ποδόσφαιρο δεν περιορίζεται μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά βρίσκεται σε συνεχή αλληλεπίδραση με την ίδια την κοινωνία.

Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, συμμετέχει σταθερά σε όλες τις δράσεις του EFDN καθιστώντας σαφές πως αποτελεί πυλώνα όχι μόνο στο στενό αθλητικό περιβάλλον, αλλά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE