ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κοντά στο καθολικό lockdown με απαγόρευση κυκλοφορίας και κλείσιμο των σχολείων

Έντονος είναι ο προβληματισμός για την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη με τον κορωνοϊό - Φαίνεται πως πλησιάζει το καθολικό lockdown στην πόλη, με κλείσιμο (και) των σχολείων και απαγόρευση κυκλοφορίας!

Κοντά στο καθολικό lockdown με απαγόρευση κυκλοφορίας και κλείσιμο των σχολείων

Έντονος είναι ο προβληματισμός για την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη με τον κορωνοϊό – Φαίνεται πως πλησιάζει το καθολικό lockdown στην πόλη, με κλείσιμο (και) των σχολείων και απαγόρευση κυκλοφορίας!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κυβέρνηση, κατόπιν συνεννόησης με τους ειδικούς επιστήμονες, είναι έτοιμη να λάβει νέα δέσμη μέτρων για τη Θεσσαλονική, που βρίσκεται στο… όριο σε ό,τι αφορά τον κορωνοϊο.

Η Θεσσαλονίκη είχε υπαχθεί στο καθεστώς της «κόκκινης ζώνης», σύμφωνα με το οποίο ίσχυε απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα από την περασμένη Τρίτη και για τέσσερις ημέρες, δηλαδή μέχρι το πρωί του περασμένου Σαββάτου, οπότε ξεκίνησε το πανελλαδικό απαγορευτικό, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να επανέλθει άμεσα η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.737 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, φαίνεται πως υπάρχει σκέψη για… κόφτη ως προς τον αριθμό των γραπτών μηνυμάτων στο 13033, ώστε να μπει ένα όριο στον αριθμό των ατομικών μετακινήσεων.

Υπάρχει, επίσης, και η σκέψη για αναστολή λειτουργίας και των δημοτικών σχολείων, αν και αυτό το ενδεχόμενο δεν μοιάζει πιθανό αυτές τις ώρες. Όλα τα μέτρα, ωστόσο, είναι υπό εξέταση και οι τελικές αποφάσεις θα εξαρτηθούν από τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι συνεδριάζουν σήμερα.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.