ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Χατηγιοβάνης έλαμψε και απέδειξε ότι πρέπει να έχει θέση σε αυτή την Εθνική

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Κύπρο και μάλιστα άφησε κάτι παραπάνω από θετικές εντυπώσεις.

O Χατηγιοβάνης έλαμψε και απέδειξε ότι πρέπει να έχει θέση σε αυτή την Εθνική

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής ομάδα στη χθεσινή αναμέτρηση με την Κύπρο, που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στο δεξί άκρο της επίθεσης της Εθνικής σε σύστημα 4-3-3. Ο Χατζηγιοβάνης από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν ιδιαίτερα κινητικός. Όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και καλύτερος. Άρχιζε να παίρνει πρωτοβουλίες και να παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της Εθνικής ομάδας.

Επιθετικά ήταν ένας μόνιμος κίνδυνος για την εστία της Κύπρου. Με τις πλαγιοκοπήσεις του ταλαιπώρησε την άμυνα των φιλοξενούμενων ενώ αποτέλεσε ιδανικό δίδυμο με τον Χάρη Μαύρια, ο οποίος ήταν εξίσου πολύ καλός χθες.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.852 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τάσος άλλαξε πλευρά και συνέχισε το ίδιο τέμπο και μάλιστα πέρασε και μία υπέροχη πάσα στον Λυκογιάννη, η οποία από θέμα καθαρής τύχης δεν έγινε γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χατζηγιοβάνης έχασε μεγάλη ευκαιρία, για να πετύχει και το πρώτο του γκολ στην πρώτη του στην Εθνική, αλλά δεν πρόλαβε να περάσει τον τερματοφύλακα της Κύπρου και να πλασάρει στο κενό τέρμα.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής απέδειξε λοιπόν ότι αξίζει μια θέση σε αυτή την Εθνική και με βάση τα όσα δήλωσε χθες ο Φαν΄τ Σιπ θα πάρει κι άλλη ευκαιρία στα επόμενα ματς του σαββατοκύριακου για το Nations League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.