ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισόπαλο το φιλικό με τον Απόλλωνα

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο Κορωπί.

Ισόπαλο το φιλικό με τον Απόλλωνα

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο Κορωπί.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο 40λεπτο με γκολ του Μαρκ Φερνάντεθ, ενώ για το Τριφύλλι ισοφάρισε στην επανάληψη ο Αθανασακόπουλος μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Αϊτόρ.

Η αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Μολό, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Σερπέζης, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπεκ, Αϊτόρ, Σ. Τζαβίδας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.248 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ηλιάδης, Ρόμπι, Μ. Τζαβίδας, Κόναν.

Από εκεί και πέρα, απόντες ήταν και σήμερα οι Διούδης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης και Ιωαννίδης λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες.

Ατομικό ακολούθησαν σήμερα οι Αγιούμπ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο και Βέλεθ. Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο απογευματινό φιλικό, προπονήθηκαν το πρωί και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις ανάπτυξης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.