ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το 4-2-3-1 του Μπόλονι και οι νέοι με Απόλλωνα

Όλα όσα δοκίμασε ο Λάζλο Μπόλονι στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα (1-1) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παναθηναϊκός: Το 4-2-3-1 του Μπόλονι και οι νέοι με Απόλλωνα

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κορωπί σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Φυσικά, από το ματς δεν μπορούν να βγουν πολλά συμπεράσματα, αφού η ομάδα είχε αρκετές απουσίες. Οι διεθνείς έλειπαν, όπως επίσης και οι τραυματίες, αλλά και όσοι γυμνάστηκαν το πρωί.

Ο Μπόλονι παρέταξε το «τριφύλλι» με ένα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ξενόπουλος και στην άμυνα οι Μαυρομμάτης και Καραγιάννης. Αριστερό μπακ ο Χουάνκαρ, που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό και δεξί ο Μολό.

Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Αλεξανδρόπουλος και Σερπέζης και μπροστά τους ο Βιγιαφάνιες. Ο Μπεκ ήταν στο ένα άκρο, ο Αϊτόρ στο άλλο και στην κορυφή της επίθεσης ο Σπύρος Τζαβίδας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.054 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εμφάνιση ήταν μέτρια. Η απόδοση στο δεύτερο μέρος ανέβηκε, όταν ο Παναθηναϊκός σκόραρε με τον Αθανασακόπουλο. Ο Μπόλονι είδε αρκετά πράγματα από τον νεαρό, όπως και από τους υπόλοιπους… πιτσιρικάδες που έβαλε στην επανάληψη. Αναφερόμαστε στους Τουρκοχωρίτη, Ηλιάδη, Χριστογεώργο, Μάριο Τζαβίδα και Ρόμπι.

Περισσότερα, ήταν ένα ματς για να παίξουν κάποιοι ποδοσφαιριστές και να ξεμουδιάσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής, αλλά και να δει τους νέους ο Ρουμάνος προπονητής.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...