Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Μπάρδης για τον Μάρκο Δρακωτό στη Sportday:

«Έχω μιλήσει με τον κ. Δρακωτό αρκετές φορές,αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαμε πει κάτι για τον Παναθηναϊκό. Ξέρω όμως από δικούς του ανθρώπους ότι ενδιαφέρεται για την ομάδα και δεν είναι μόνος του».

Για το πως είναι ως άνθρωπος και για την οικονομική του επιφάνεια: «Έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια, είναι φερέγγυος, φιλάνθρωπος κι έχει βοηθήσει αρκετά τον ελληνισμό. Κάποιοι είπαν ότι δεν έχει χρήματα. Είναι πολύ μεγάλο λάθος, έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια ο ίδιος και ο πατέρας του. Θεωρώ πως ο κ. Δρακωτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, έχει δίπλα του κι άλλους που θα ήθελαν να βοηθήσουν. Βέβαια πρέπει να βγει ανοιχτά και να μιλήσει για τα πλάνα του».

Για το αν θεωρεί πως μετά το«όχι» του Αλαφούζου και την προτροπή να μπει ως συμπαίκτης έκλεισε το κεφάλαιο: «Ως συμπαίκτης το ξεκαθάρισε ότι δεν μπαίνει, διότι έχει δικούς του συμπαίκτες. Βέβαια εγώ θεωρώ καλύτερο ο Παναθηναϊκός να έχει ένα αφεντικό».

Για το λόγο που δεν προχώρησε παλαιότερα η ενίσχυση εξ Αμερικής: «Όταν γίνεται μια τέτοια κίνηση πρέπει να υπάρχει σωστό πλάνο, τότε ήρθαν εδώ χωρίς πλάνο, μόνο για το πως θα πάρουμε σουίτες στη Λεωφόρο.Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό το είχα πει στον κ.Αλαφούζο. Τότε είχαμε πάει στον αρχιεπίσκοπο, στο προξενείο. Ξέρω ότι είχε όραμα για τον Παναθηναϊκό και πως έχει βάλει λεφτά στην ομάδα, αλλά κάπου έχει αποτύχει. Κάθε χρόνο τα πράγματα γίνονται και χειρότερα, κάτι συμβαίνει».

Για τους δύο συνδέσμους που διατηρεί το «Panatha Usa» σε Πενσυλβάνια και Νέα Υόρκη: «Η Panatha Usa είναι ένα ενιαίο κομμάτι, είμαστε «δεμένοι», έχουμε άριστες σχέσεις μεταξύ μας και θα είμαστε κοντά στην ομάδα, ότι κι αν συμβεί»

Για τους φίλους του Παναθηναϊκού στην Αμερική: «Φέτος έχουν απογοητευτεί και ούτε καν έρχονται, σταμάτησαν να βλέπουν την ομάδα διότι δεν βλέπεται, όπως λένε. Προχθές με τον Ατρόμητο κάποιοι που ήρθαν, έφυγαν από το ημίχρονο».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS