ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Νεμάνια Νέντοβιτς: Αυτά χάνει ο Παναθηναϊκός από την απουσία του (vids)

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς, όπως όλα δείχνούν, δεν θα αγωνιστεί στην αποψινή αναμέτρηση απέναντι στην Αναντολού Εφές, και το Panathinaikos24.gr καταγράφει το τι... χάνει ο Παναθηναϊκός.

Νεμάνια Νέντοβιτς: Αυτά χάνει ο Παναθηναϊκός από την απουσία του (vids)

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήρθε στον Παναθηναϊκό για να κάνει τη διαφορά. Από τα πρώτα του ματς με τη φανέλα του τριφυλλιού έχει αποδείξει ότι είναι έτοιμος να… αλλάξει την ιστορία κάθε παιχνιδιού.

Ο Νέντοβιτς έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς και να προσφέρει αυτά για τα οποία ήρθε το καλοκαίρι. Την βελτίωση του μπορεί να την δει κανείς από την πορεία που έχει στα 5 παιχνίδια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Από την πρεμιέρα του με την Χίμκι που πέτυχε 7 πόντους μέχρι το παιχνίδι με τη Φενέρ, στο οποίο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

1. Το μουδιασμένο ξεκίνημα κόντρα στην Χίμκι

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του τριφυλλιού απέναντι στην Χίμκι. Οι πράσινοι στο ματς αυτό επικράτησαν με 76-78 εκτός έδρας, με τον Νέντοβιτς να παίζει 30 λεπτά και να πετυχαίνει μόλις 7 πόντους με 2/5 δίποντα και 1/5 τρίποντα.

Ο Παναθηναϊκός έχει πέντε μάχες μπροστά του για να πάρει το πιο καρυδάτο πρωτάθλημα!
Ο Παναθηναϊκός έχει πέντε μάχες μπροστά του για να πάρει το πιο καρυδάτο πρωτάθλημα! 501 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2. Μέτριο παιχνίδι και κόντρα στον Ολυμπιακό

Στην ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με 78-71 ο Νέντοβιτς ήταν ιδιαίτερα άστοχος έδειχνε ξεκάθαρα ότι του λείπει ο ρυθμός. Ήταν δεδομένο πως όταν το έβρισκε θα μπορούσε να πληγώσει οποιαδήποτε άμυνα. Στο παιχνίδι αυτό ο Νέντοβιτς μέτρησε 9 πόντους με 3/7 δίποντα και 1/6 τρίποντα.

3. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα άρχισε να βρίσκει ρυθμό

Ήταν το πρώτο ματς που ουσιαστικά οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πήραν μια γεύση από τον Νεμάνια Νέντοβιτς. Μπορεί οι πράσινοι  να ηττήθηκαν με 97-89, αλλά ο σταρ του τριφυλλιού πέτυχε 15 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=E9wl75oge90

4. Η μεγάλη εμφάνιση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Ήταν το ματς που ο Νεμάνια Νέντοβιτς έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και.. δικαιολόγησε τον ντόρο που συνέβη κατά την άφιξη του. Στο ματς αυτό σε 28 λεπτά είχε 28 πόντους με 2/5 δίποντα και το εξωφρενικό 7/12 τρίποντα. Στο ματς αυτό το τριφύλλι επικράτησε με 82-68.

5. Δεύτερο σερί καλό ματς απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στο ματς αυτό ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 89-83, αλλά ο Νέντοβιτς διακρίθηκε και στο παιχνίδι αυτό με 19 πόντους σε 28 λεπτά (2/5 δίποντα, 4/5 τρίποντα).

https://www.youtube.com/watch?v=HmFBZO1ptdk

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός σήμερα με την αναμενόμενη απουσία του χάνει πολλά. Αρχικά  το σημαντικότερο που θα χάσει είναι σκοράρισμα. Ταυτόχρονα, το τριφύλλι θα χάσει σε… ταχύτητα στην επίθεση του αλλά και σε δημιουργία σε ένα βαθμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...