ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Εφές: Τα δεδομένα για Νέντοβιτς

Αγωνία για τον Νεμάνια Νέντοβιτς ενόψει της αποψινής αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Εφές για την Ευρωλίγκα.

Παναθηναϊκός - Εφές: Τα δεδομένα για Νέντοβιτς

Αγωνία για τον Νεμάνια Νέντοβιτς ενόψει της αποψινής αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Εφές για την Ευρωλίγκα.

Οι πράσινοι ψάχνουν την υπέρβαση απέναντι στην ομάδα της Τουρκίας και εξ’ αρχής το έργο τους ήταν πολύ δύσκολο. Γίνεται δυσκολότερο από τη στιγμή που ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού.

Πως έχουν, όμως, τα νεότερα δεδομένα; Ο παίκτης θέλει να παίξει και το λέει και στους ανθρώπους της ομάδας. Άλλωστε, δε μιλάμε για ένα βαρύ τραυματισμό. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα συμβεί. Ακολουθεί διαβολοβδομάδα και ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του δε θέλουν να ρισκάρουν και μετά να… τρέχουν.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.780 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πιθανότερο είναι ο Νέντοβιτς να μην αγωνιστεί. Θα είναι έκπληξη να συμβεί κάτι διαφορετικό απόψε στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.