ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Το πρώτο πολύ θετικό νέο για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα είναι γεγονός

Μέσα στη μαυρίλα των ημερών ήρθε και ένα πολύ θετικό νέο για τον κορωνοϊό στη χώρα μας.

Το πρώτο πολύ θετικό νέο για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα είναι γεγονός

Μέσα στη μαυρίλα των ημερών ήρθε και ένα πολύ θετικό νέο για τον κορωνοϊό στη χώρα μας.

Στη δίνη του κορωνοϊού είναι η Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες. Ο αριθμός των κρουσμάτων, των διασωληνωμένων αλλά και των θυμάτων αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο αναγκάζοντας την κυβέρνηση να αποφασίσει γενικό lockdown σε όλη την χώρα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα λύματα στην Αττική τις προηγούμενες εβδομάδες έδειχναν ότι στη μεγαλύτερη περιφερειακή ενότητα της χώρας υπήρχαν πάνω από 80.000 ενεργά κρούσματα. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται για πρώτη φορά μείωση του ιικού φορτίου.

Αναλυτικά εδώ

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.