ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ: «Ευγνώμων στον Παναθηναϊκό – Τεράστια πρόκληση για εμένα»

Ευχαριστημένος από την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ όπως δήλωσε λίγη ώρα λεπτά μετά την επέκταση της συνεργασίας με το «τριφύλλι».

Σένκεφελντ: «Ευγνώμων στον Παναθηναϊκό - Τεράστια πρόκληση για εμένα»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την παραμονή του Ολλανδού ποδοσφαιριστή στην ομάδα μέχρι το 2023, με τον Σένκεφελντ να παραχωρεί και τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, τόνισε πως η παραμονή του στην ομάδα αποτελεί για τον ίδιο μια νέα τεράστια πρόκληση στην καριέρα του, ενώ δήλωσε ευγνώμων στο σύλλογο και στους ανθρώπους που τον βοήθησαν.

Αναλυτικά η δήλωση του Ολλανδού ποδοσφαιριστή των «πρασίνων»

«Είμαι ευγνώμων στον Παναθηναϊκό για την υπογραφή του νέου συμβολαίου. Δεν είναι για μένα ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα μου, είναι όμως μία νέα πρόκληση.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ στην Ευρώπη με αυτή τη φανέλα, να κάνω μαζί με τους συμπαίκτες μου, περήφανο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Πρέπει να επιστρέψουμε και στη συνέχεια να σταθεροποιηθούμε εκεί όπου ανήκει ο σύλλογος. Βήμα – βήμα πιστεύω πως θα το καταφέρουμε.

Υπάρχουν πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι στο σύλλογο. Έχω συναντήσει ανθρώπους που με βοήθησαν σημαντικά σε αυτό το διάστημα της παραμονής μου στον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.