ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρασκήνιο: Τι ισχύει για Μολέδο και Παναθηναϊκό

Το όνομα του Ροντρίγκο Μολέδο είδε ξανά το φως της δημοσιότητας για τον Παναθηναϊκό. Τι ισχύει και τι όχι; Ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Παρασκήνιο: Τι ισχύει για Μολέδο και Παναθηναϊκό

Το όνομα του Ροντρίγκο Μολέδο είδε ξανά το φως της δημοσιότητας για τον Παναθηναϊκό. Τι ισχύει και τι όχι; Ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Ο Ροντρίγκο Μολέδο είναι ένας ποδοσφαιριστής που έκανε τη διαφορά στο πέρασμά του στον Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια, αποτέλεσε έναν αμυντικό – ηγέτη που είχε να δει χρόνια η ομάδα και μοιραία αγαπήθηκε από τον κόσμο, ενώ και ο ίδιος δέθηκε με τον σύλλογο. Δεν είναι τυχαίο ότι ο ίδιος δεν επιθυμούσε να αποχωρήσει τον Φεβρουάριο του 2018, αλλά τα πολλά προβλήματα κατέστησαν σχεδόν… αναγκαία τη φυγή του.

Από τότε, ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται στην Ιντερνασιονάλ και το όνομά του αρκετές φορές έχει… παίξει για την Ελλάδα. Πρόσφατα, είδε το φως της δημοσιότητας ξανά, αυτή τη φορά για τον Παναθηναϊκό. Τι ισχύει και τι όχι;

Οι πληροφορίες του panathinaikos24.gr αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος απασχόλησε τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. Για την ακρίβεια, ο ίδιος “έψαξε” την επιστροφή του, δηλώνοντας ξεκάθαρα την επιθυμία του να έρθει ξανά στην Ελλάδα και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού δεν μπορούσαν να μείνουν… ασυγκίνητοι με ένα τέτοιο ενδεχόμενο γι αυτό και είχαν επαφές με την πλευρά Μολέδο. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε αποκτήσει τον Βέλεθ και μαζί με Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Μαυρομμάτη είχε γεμίσει από αμυντικούς, δεν καθιστούσε εφικτή μια τέτοια κίνηση. Ο προγραμματισμός θα χαλούσε και η ομάδα θα έβαζε στις τάξεις έναν έναν ακόμη στόπερ και μάλιστα για βασικό.

Από εκείνο το σημείο και μετά, δεν υπάρχει άλλη επαφή. Από τον Παναθηναϊκό δεν έχει επικοινωνήσει κανείς με τον Μολέδο, ούτε το αντίθετο. Από το περιβάλλον του παίκτη δε γνωρίζουν το παραμικρό. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Βραζιλιάνος θα ήθελε μια επιστροφή στο τριφύλλι κι αυτό δεν το κρύβει. Το τι θα γίνει στο μέλλον, δεν το ξέρει κανείς. Στην παρούσα φάση, όμως, αυτά είναι τα δεδομένα.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE