ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα για τον Μακ (Pic)

Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα κάνει στο ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές ο Σέλβιν Μακ.

Ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα για τον Μακ (Pic)

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα κάνει στο ματς με την Αναντολού Εφές, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων», Σέλβιν Μακ.

Ο Αμερικανός γκαρντ συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας του Γιώργου Βόβορα και κόντρα στην ομάδα της Τουρκίας, αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να παίξει και αρκετά λεπτά, καθώς από το ματς σήμερα, θα απουσιάζει ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Παράλληλα, ο Μακ μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο instagram, τόνισε πως είναι ανυπόμονος για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.