ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ BLOG

Έγινε αυτό που έπρεπε!

Το… αυτονόητο της ανανέωσης του Σένκεφελντ ο οποίος πρέπει να μείνει για ΠΟΛΛΑ χρόνια στον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Έγινε αυτό που έπρεπε!

Το… αυτονόητο της ανανέωσης του Σένκεφελντ ο οποίος πρέπει να μείνει για ΠΟΛΛΑ χρόνια στον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Να που έγινε και κάτι καλό σε μια περίοδο που (ξανά) είναι όλα μαύρα στον Παναθηναϊκό. Έγινε αυτό που έπρεπε, έγινε το αυτονόητο και ο Μπαρτ Σένκεφελντ επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους πράσινους.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο όμως στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας του ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρει στόπερ σαν αυτούς που έψαχνε… χρόνια. Ο ένας ήταν ο Μολέδο, ο άλλος ΕΙΝΑΙ ο Σένκεφελντ που θα συνεχίσει για πολλά χρόνια να φοράει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Ολλανδός, που αποτελεί μια εξαιρετική στόχευση των Νταμπίζα – Δώνη, ήθελε σαν τρελός να παραμείνει στην Ελλάδα. Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που η καθυστέρηση στις υπογραφές τον είχε εκνευρίσει και αυτό έβγαζε μάτι και στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Τι είχε συμβεί; Ο ένας εκ των δύο εκπροσώπων του τα είχε σπάσει με τον Ρόκα και η καταρχήν συμφωνία είχε παγώσει από την στιγμή μάλιστα που ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού «χαιρέτησε».

Τις τελευταίες μέρες και μπροστά στον κίνδυνο να χαθεί ο παίκτης οι πράσινοι επανήλθαν και το θέμα τελείωσε θετικά. Εξυπακούεται ότι την υπόθεση έκλεισε ο Αλαφούζος αλλά καταλαβαίνει κανείς ότι δεν θα μπορούσε να την κλείσει άλλος ελλείψει τεχνικού διευθυντή οπότε μοιάζει περιττή και η αναφορά…

Ο Σένκεφελντ ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2019 και με το καλημέρα έδειξε ότι μπορεί να κάνει την διαφορά. Είναι κεντρικός αμυντικός υψηλών προδιαγραφών, γρήγορος, καλός τόσο στον αέρα όσο και χαμηλά ενώ βοηθάει και στο «χτίσιμο» του παιχνιδιού. Ο Ολλανδός είναι ΔΕΞΙΟΣ στόπερ, εκεί πρέπει να παίζει και κάπου εκεί έγινε ένα μπέρδεμα ρόλων με τον Βέλεθ που επίσης είναι ένας καλός αμυντικός.

Επιπλέον, η παρουσία του Σένκεφελντ βοήθησε πάρα πολύ και εξέλιξε τον Πούγγουρα. Είναι «άλλος» παίκτης στο πλευρό του και αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά. ΠΑΝΤΑ ένας καλός αμυντικός βοηθάει το «ζευγάρι» του, θυμηθείτε πχ πόσους «έφτιαξε» προ ετών ο Ρενέ για να καταλάβετε τι θέλετε να πούμε.

Σε κάθε περίπτωση η ανανέωση του Σένκεφελντ είναι μια κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση και πάνω του ο Παναθηναϊκός μπορεί να επενδύσει πολλά. Σαφώς και δεν λύνονται από τη μια στιγμή στην άλλη τα προβλήματα, έχει βουνό να ανέβει ο σύλλογος αλλά αν μη τι άλλο θα ήταν κρίμα να χαθεί ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ