ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

25.000 αντιδράσεις σε λίγες ώρες: Το μυθικό σκίτσο του Αρκά για την Παρασκευή και 13

Όλα μαζί αυτήν την χρονιά.

25.000 αντιδράσεις σε λίγες ώρες: Το μυθικό σκίτσο του Αρκά για την Παρασκευή και 13

Βρήκε ακόμα μία φορά τον τρόπο ο δημοφιλής σκιτσογράφος Αρκάς να γεμίσει χαμόγελα τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακούς του ακόλουθους με ένα σκίτσο επίκαιρο, τόσο για την συγκεκριμένη ημερομηνία όσο και για τη σύμπτωσή της να πέφτει μέσα σε αυτήν την πραγματικότητα που ζούμε την εποχή της πανδημίας.

Το τελευταίο του σκίτσο έγινε άλλη μία φορά viral, συγκέντρωσε 25.000 αντιδράσεις μέσα σε λίγες ώρες και γέμισε με σχόλια ανθρώπων που προσπαθούν να επιβιώσουν στο ζοφερό κλίμα του κορωνοϊού.

Δείτε το εδώ

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.332 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.