ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκά χρόνια πολλά

Η 14η Νοεμβρίου είναι μια ημερομηνία όπου ο Σύλλογος γιορτάζει τρεις αθλητές που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο «τριφύλλι».

Παναθηναϊκά χρόνια πολλά

Σαν σήμερα λοιπόν γεννήθηκε το 1954 ο περίφημος συνθέτης Γιάννης Χρυσομάλλης (κατά κόσμον Yanni) ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τον Παναθηναϊκό.

Ήταν κολυμβητής του «τριφυλλιού σε νεαρή ηλικία και μάλιστα ήταν μέλος και της Εθνικής ομάδας κολύμβησης εφήβων ενώ είχε καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ στην ηλικιακή του κατηγορία στα 50μ. ελεύθερο.

Εν συνεχεία μετακόμισε στις ΗΠΑ όπου έκανε  μια σπουδαία μουσική καριέρα ως συνθέτης και πιανίστας.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα γενέθλια έχει σήμερα και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Λάκης Κατσιάκος που αγωνίστηκε με το «τριφύλλι στο στήθος την πενταετία 1977-1982.

Επιπλέον γενέθλια έχει σήμερα και ο σημαντικός πρώην καλαθοσφαιριστής της ομάδας του «τριφυλλιού» Ντίνος Καλαμπάκος που  γεννήθηκε σαν σήμερα το 1966 και έπαιξε στον ΠΑΟ από το 1990 ως το 1992.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...