ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΗΠΕΔΙΚΟ

Πέφτουν οι υπογράφες για Βοτανικό – Από 33.000 έως 40.000 η χωρητικότητα – Προχωράει και το γήπεδο μπάσκετ!

Η Καθημερινή της Κυριακής έχει λεπτομέρειες για τη διπλή ανάπλαση, με τις υπογραφές να πέφτουν μέσα στον επόμενο μήνα.

Πέφτουν οι υπογράφες για Βοτανικό - Από 33.000 έως 40.000 η χωρητικότητα - Προχωράει και το γήπεδο μπάσκετ!

Η Καθημερινή της Κυριακής έχει λεπτομέρειες για τη διπλή ανάπλαση, με τις υπογραφές να πέφτουν μέσα στον επόμενο μήνα.

Οπως έχουμε αναφέρει ξανά, το θέμα του γηπεδικού πηγαίνει καλά, αλλά αναμένουμε τις ανακοινώσεις από πλευράς Δήμου Αθηναίων. Σύμφωνα με δημοσίευμα τη Καθημερινής της Κυριακής, η υπόθεση τελειώνει θετικά πολύ σύντομα.

Οπως αναφέρει στο δημοσίευμα μέσα στον επόμενο μήνα πέφτουν οι υπογραφές με την υπογραφή δυο μνημονίων ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς.  Σε αυτά θα περιγράφονται αναλυτικά οι όροι συμμετοχής του κάθε ένα στο μεγάλο έργο για την Αθήνα και φυσικά για τον Παναθηναϊκό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, τα έργα θα είναι τρία:

1.Υποδομές που θα περιλαμβάνουν οδοποιία, δίκτυα και τη διευθέτηση του ρέματος του Προφήτη Δανιήλ. Το κόστος ανέρχεται στα 25 εκατ. ευρώ και αναμένεται να καλυφθεί από ΕΣΠΑ και από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

2.Γήπεδο. ποδοσφαίρου Η χωρητικότητα θα είναι από 33.000 μέχρι 40.000.  Το κόστος θα εξαρτηθεί από τις προδιαγραφές, αλλά υπολογίζεται πάνω από 70 εκατ. ευρώ. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι θα γίνουν εγκαταστάσεις και κλειστό για τον Ερασιτέχνη 7.500 τμ, αλλά και 4.5000 τμ για τον Δήμο Αθηναίων.

3. Γήπεδο μπάσκετ. Δε θα γίνει στο υπάρχον οικόπεδο για να μην πειραχτεί το προεδρικό διάταγμα. Ο Δήμος έχει αποφασίσει να φτιάξει με αυτοχρηματοδότηση, δηλαδή με συμμετοχή ιδιώτη σε οικόπεδο δίπλα απ’ αυτό της ανάπλασης. Το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ.

Το γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ θα ανήκει στον Δήμο, αλλά η χρήση του θα είναι στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός θα πληρώνει μισθωτήριο, αλλά θα εκμεταλλεύεται τις εμπορικές χρήσεις (ήπιες) και φυσικά θα έχει όλα τα έσοδα απ’ ότι θα συμβαίνει στα γήπεδα.

Στόχος είναι το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού του εγχειρήματος να καλυφθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...