ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανάλυση: Ο βελτιωμένος Γιώργος Παπαγιάννης (vids + pic)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης παρουσιάζει βελτίωση σε όλους τους τομείς και δείχνει ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη για τον ίδιο. Ανάλυση του panathinaikos24.gr.

Ανάλυση: Ο βελτιωμένος Γιώργος Παπαγιάννης (vids + pic)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης παρουσιάζει βελτίωση σε όλους τους τομείς και δείχνει ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη για τον ίδιο. Ανάλυση του panathinaikos24.gr.

Ο Έλληνας σέντερ παρουσιάζεται μεταμορφωμένος προς το καλύτερο σε αυτά τα πρώτα ματς της σεζόν. Αρχικά, έχει βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Το καλοκαίρι δούλεψε, χάνοντας κάποια περιττά κιλά και ρίχνοντας το λίπος. Αυτό τον κάνει πιο “εκρηκτικό”, όσο μπορεί να είναι φυσικά, ένας άνθρωπος ύψους 2.20. Ο Παπαγιάννης δείχνει πιο fit από ποτέ, πιο γυμνασμένος, πιο αθλητικός κι αυτό από μόνο του είναι άκρως θετικό, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Παναθηναϊκό.

Σε 6 ματς έχει 48 πόντους, δηλαδή μο 8 ανά παιχνίδι. Έχει 20/30 δίποντα, με ποσοστό ευστοχία 66.7%, ενώ έχει πάρει μια προσπάθεια τριών πόντων η οποία ήταν επιτυχημένη (!) στον προσφατο αγώνα με την Εφές.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχει 5/8 βολές, ενώ έχει μαζέχει συνολικά 38 ριμπάουντ. Έχει, δηλαδή, 6,3 ανά παιχνίδι. Επίσης, έχει 1 κλέψιμο, ενώ έχει μοιράσει 8 ασίστ. Στα εντυπωσιακά είναι το γεγονός ότι έχει μέχρι τώρα 9 τάπες, ανεβάζοντας μέχρι τώρα τον μέσο όρο του, αφού πέρυσι σε 27 ματς είχε 25.

Κάνοντας τις συγκρίσεις, παρατηρούμε σαφέστατη βελτίωση σε όλους τους τομείς από τον Παπαγιάννη. Έχει ανεβάσει τα νούμερά του, τη στιγμή που η Ευρωλίγκα έχει ακόμα πολύ… ψωμί και ο Γιώργος Βόβορας δείχνει να τον πιστεύει πολύ, του δίνει συνεχώς κίνητρο, ενώ περιμένει πάρα πολλά από τον γίγαντα του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.