ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Τρίφυλλα» χρόνια πολλά!

Η 15η Νοεμβρίου είναι μια ακόμη ημερομηνία που ο Σύλλογος γιορτάζει αρκετούς αθλητές και αθλήτριες

«Τρίφυλλα» χρόνια πολλά!
Η 15η Νοεμβρίου είναι μια ακόμη ημερομηνία που ο Σύλλογος γιορτάζει αρκετούς αθλητές και αθλήτριες
Αναλυτικότερα σαν σήμερα το 1993  γεννήθηκε η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Σοφία Κοσμά που αγωνίζεται με το «τριφύλλι» από το 2018.Παράλληλα σήμερα έχει γενέθλια ακόμα ένα «φίνο κορίτσι» από το παρελθόν και πρόκειται για την Μαρία  Αλιφιεράκη που γεννήθηκε σαν σήμερα το 1976.

Επιπλέον από τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό γενεθλιάζει σήμερα ο  άλλοτε γκολκίπερ του Παναθηναϊκού Μάριο Γκαλίνοβιτς όπου υπερασπίστηκε την εστία του «τριφυλλιού» για περίπου έξι χρόνια και γίνεται 44 ετών.  Ο Κροάτης «άσος» αγωνίστηκε 106 φορές κάτω από τα δοκάρια των «πράσινων», αφήνοντας το στίγμα του.

Παράλληλα σήμερα έχει τα γενέθλια του και ο σπουδαίος Εσθονός μπασκετμπολίστας Τιτ Σοκ  που γίνεται 56  ετών και φόρεσε την πράσινη φανέλα τη τριετία 1992-95.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.003 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...