ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χουάνκαρ: Ανεβάζει «στροφές» και… λύνει τα χέρια του Μπόλονι

Ο Χουάνκαρ δείχνει έτοιμος να βοηθήσει το τριφύλλι στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Χουάνκαρ: Ανεβάζει «στροφές» και... λύνει τα χέρια του Μπόλονι

Η… επιστροφή του Χουάνκαρ έκανε χαρούμενους άπαντες στο τριφύλλι και κυρίως τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος θα έχει στα χέρια του άλλη μία λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ισπανός μπακ τραυματίστηκε στην προπόνηση στις 15/10, με τη μαγνητική να δείχνει τοπικό οίδημα στον υποκνημίδειο (γάμπα). Ο Χουάνκαρ ακολούθησε συντηρητική αγωγή και τελικά επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης στις 04/11. Ο Λάζλο Μπόλονι τον συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή στο ματς με τον Ατρόμητο, χωρίς να τον… ρίξει στην αναμέτρηση.

Ο Ρουμάνος προπονητής στο διάστημα της διακοπής αναμένεται να αποκτήσει πιο σαφή εικόνα για τον 30χρονο μπακ, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να τον δει αρκετά. Το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κορωπί ήταν ένα πρώτο δείγμα, με τον Ισπανό να αφήνει καλές εντυπώσεις και να δείχνει έτοιμος να βοηθήσει άμεσα το τριφύλλι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γεγονός αυτό φυσικά… λύνει τα χέρια του Μπόλονι, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει  στο αριστερό άκρο της άμυνας στο ντέρμπι του«Γ. Καραϊσκάκης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.