ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Με στόχο την αντίδραση και την επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βαλένθια στην Ισπανία ( 22:00, LIVE:Panathinaikos24.gr, Novasports 1), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας

Με στόχο την αντίδραση και την επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τη «διαβολοβδομάδα» με την εκτός έδρας αναμέτρηση σήμερα κόντρα στην ισπανική Βαλένθια.

Οι πράσινοι ταξίδεψαν με δεκατρείς μπασκετμπολίστες ταξίδεψαν οι πράσινοι, καθώς η συμμετοχή του Νεμάνια Νέντοβιτς αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο εντός έδρας ήττες, με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντολού Εφές, ενώ το παιχνίδι τους για την 6η αγωνιστική με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων στις τάξεις των «πρασίνων» (ορίστηκε εκ νέου για τις 17 Φεβρουαρίου).

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.131 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την 3η νίκη του σε 7 αγώνες (έχει ρεκόρ 2-4), ενώ η ισπανική ομάδα μετρά 4 νίκες – 3 ήττες και προέρχεται από ήττα στο Μόναχο στο ματς με την Μπάγερν της 8ης αγωνιστικής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.