ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Πούγγουρας, επιστροφές στο Κορωπί

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας επανήλθε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Πούγγουρας, επιστροφές στο Κορωπί

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας επανήλθε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο στόπερ του Παναθηναϊκού είχε ταλαιπωρηθεί από ένα μυικό σπασμό στη μέση από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 3 Νοεμβρίου, όταν και είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή. Έπειτα από ένα διάστημα θεραπείας και ειδικών προγραμμάτων, ο Πούγγουρας ξεπέρασε το πρόβλημα και σήμερα προπονήθηκε κανονικά, δίχως την παραμικρή ενόχληση, κάτι που σημαίνει ότι είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Στις προπονήσεις, σήμερα, επέστρεψε ο Αϊτόρ, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση, αλλά και οι Σαβιέρ και Σάντσες.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ειδικό πρόγραμμα έκανε ο Αγιούμπ, ατομικό οι Μολό, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο και γυμναστήριο ο Βέλεθ. Απουσίαζαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...