ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οι ευχές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Κριστόφ Βαζέχα

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έστειλε τις δικές του ευχές στον Κριστόφ Βαζέχα.

Οι ευχές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Κριστόφ Βαζέχα
Μια αθλήτρια του Παναθηναϊκού και ένας αθλητής έχουν γεννηθεί σαν σήμερα και ο Σύλλογος δεν τους ξεχνά.
Πιο συγκεκριμένα σήμερα έχει γενέθλια η σπουδαία  αρσιβαρίστρια του «τριφυλλιού»   Άννα Σαλπιγγίδου η οποία έχει δοξάσει το «τριφύλλι» σε διεθνές επίπεδο.

Σε ηλικία μόλις 18 ετών η Σαλπιγγίδου είναι η καλύτερη αρσιβαρίστρια του ΠΑΟ όλων των εποχών με μετάλλια σε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το μέλλον της ανήκει.

Παράλληλα σήμερα έχει τα γενέθλια του και ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα που γεννήθηκε το 1964. Ο «τρελός Πολωνός»  είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Παναθηναϊκού και έχει πανηγυρίσει πέντε πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ  στην Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.099 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον ο «Χρηστάρας»  αναδείχτηκε τρεις φορές πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος ενώ το 2001 κατέκτησε το βραβείο του δεύτερου εν ενεργεία σκόρερ από την IFFHS.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...