ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εισβολή χάκερ στην τηλεκπαίδευση – Προέβαλαν πορνό

Εισβολή χάκερ στην τηλεκπαίδευση - Προέβαλαν πορνό

Εισβολή χάκερ στην τηλεκπαίδευση – Προέβαλαν πορνό | panathinaikos24.gr

Μεγάλη είναι η αναταραχή που έχει προκληθεί στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση από την «εισβολή» άγνωστων, οι οποίοι χάκαραν λογαριασμούς μαθητών και μαθητριών που είχαν μπει στην τηλεκπαίδευση.

Μετάλλαξη Όμικρον: Το νέο σύμπτωμα πριν βγεις θετικός που δείχνει ότι κόλλησες τον ιό
Μετάλλαξη Όμικρον: Το νέο σύμπτωμα πριν βγεις θετικός που δείχνει ότι κόλλησες τον ιό 692.322 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα σύμφωνα με τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννη Παπαδομαρκάκη, το ίδιο φέρεται να έχει συμβεί σε άλλα σχολεία, άλλων περιοχών της χώρας όπως στη Νέα Σμύρνη, με το Υπουργείο Παιδείας να έχει ενημερωθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή έχει ζητηθεί από όλους τους μαθητές, να μπαίνουν στο σύστημα της τηλεκπαίδευσης για τα διαδικτυακά τους μαθήματα, με τα αληθινά τους στοιχεία και όχι με την χρήση ψευδωνύμων όπως γινόταν σε ορισμένες περιπτώσεις πριν, προκειμένου να δυσχεραίνεται με τον τρόπο αυτό τέτοιου είδους εισβολές.

Από εκεί κι έπειτα σύμφωνα, με τον κ. Παπαδομαρκάκη με εξαίρεση το εν λόγω περιστατικό, αλλά και κάποιες μικρές δυσκολίες που ήταν αντιμετωπίσιμες το πρώτο διάστημα, τα διαδικτυακά μαθήματα γίνονται πλέον κανονικά χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Πηγή: sdna.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close