ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εισβολή χάκερ στην τηλεκπαίδευση – Προέβαλαν πορνό

Εισβολή χάκερ στην τηλεκπαίδευση - Προέβαλαν πορνό

Εισβολή χάκερ στην τηλεκπαίδευση - Προέβαλαν πορνό

Μεγάλη είναι η αναταραχή που έχει προκληθεί στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση από την «εισβολή» άγνωστων, οι οποίοι χάκαραν λογαριασμούς μαθητών και μαθητριών που είχαν μπει στην τηλεκπαίδευση.

Παράλληλα σύμφωνα με τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννη Παπαδομαρκάκη, το ίδιο φέρεται να έχει συμβεί σε άλλα σχολεία, άλλων περιοχών της χώρας όπως στη Νέα Σμύρνη, με το Υπουργείο Παιδείας να έχει ενημερωθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή έχει ζητηθεί από όλους τους μαθητές, να μπαίνουν στο σύστημα της τηλεκπαίδευσης για τα διαδικτυακά τους μαθήματα, με τα αληθινά τους στοιχεία και όχι με την χρήση ψευδωνύμων όπως γινόταν σε ορισμένες περιπτώσεις πριν, προκειμένου να δυσχεραίνεται με τον τρόπο αυτό τέτοιου είδους εισβολές.

Η έκπληξη των ευρωεκλογών: Το κόμμα που χτυπάει 20άρι και αφήνει άφωνους τους δημοσκόπους
Η έκπληξη των ευρωεκλογών: Το κόμμα που χτυπάει 20άρι και αφήνει άφωνους τους δημοσκόπους 1.277 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί κι έπειτα σύμφωνα, με τον κ. Παπαδομαρκάκη με εξαίρεση το εν λόγω περιστατικό, αλλά και κάποιες μικρές δυσκολίες που ήταν αντιμετωπίσιμες το πρώτο διάστημα, τα διαδικτυακά μαθήματα γίνονται πλέον κανονικά χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.