ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Βόβορας: «Να μας γίνει μάθημα η Βαλένθια»

Ολα όσα δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια με προορισμό τη Βιτόρια για το αυριανό παιχνίδι με την Μπασκόνια.

Βόβορας: «Να μας γίνει μάθημα η Βαλένθια»

Ολα όσα δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια με προορισμό τη Βιτόρια για το αυριανό παιχνίδι με την Μπασκόνια.

Από τη Βαλένθια με προορισμό τη Βιτόρια αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/11) η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την TD Systems Baskonia Vitoria-Gasteiz (19/11, 21.30).

Ο Γιώργος Βόβορας δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague: «Μέσα σε 48 ώρες καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας άλλη μια ισπανική ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Και σε αυτό το ματς ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι πολύ σημαντικός. Απέναντι στη Βαλένθια δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό για 40 λεπτά αλλά και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Ήταν ένα μάθημα που πρέπει να λάβουμε ώστε στο επόμενο ματς να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο για  να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.848 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από μέρους του ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος τόνισε: «Η Μπασκόνια είναι μια πολύ γρήγορη και νεανική ομάδα. Παράλληλα διαθέτουν και έμπειρους παίκτες, που στην πλειοψηφία τους παίζουν τουλάχιστον δύο χρόνια μαζί. Μεταξύ τους υπάρχει καλή χημεία γεγονός που καθιστά δύσκολο το έργο μας. Για να μπορέσουμε να έχουμε πιθανότητες νίκης θα πρέπει να δώσουμε βάση στην άμυνά μας, κάτι που δεν καταφέραμε απέναντι στη Βαλένθια. Ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια θα πρέπει να προσπαθούμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο όσο το δυνατόν πιο χαμηλά γίνεται στο σκορ και να αποφύγουμε τα πολλά λάθη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.