ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Πανταλέων στο p24 podcast: «Να κρατήσουμε τον σύλλογο ψηλά – Έτσι ονειρεύομαι να κλείσω την καριέρα μου» (aud)

Ο Σωτήρης Πανταλέων μιλάει αποκλειστικά στο podcast του panathinaikos24.gr. Μια ξεχωριστή συνέντευξη στον εμβλητικό αρχηγό του τμήματος βόλεϊ ανδρών του τριφυλλιού.

Πανταλέων στο p24 podcast: «Να κρατήσουμε τον σύλλογο ψηλά - Έτσι ονειρεύομαι να κλείσω την καριέρα μου» (aud)

Ο Σωτήρης Πανταλέων μιλάει αποκλειστικά στο podcast του panathinaikos24.gr. Μια ξεχωριστή συνέντευξη στον εμβλητικό αρχηγό του τμήματος βόλεϊ ανδρών του τριφυλλιού.

Η σημαία του Παναθηναϊκού, ο Σωτήρης Πανταλέων, άνοιξε την καρδιά του στον Θάνο Νικολογιάννη στο νέο επεισόδιο του Podcast του Panathinaikos24.gr.

Ο αθλητής σύμβολο του τριφυλλιού μιλάει για την κατάσταση με την πανδημία, για τους περσινούς τίτλους του Παναθηναϊκό,  για τη συνέχεια και το “σήμερα”. Επίσης, αναφέρεται στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, ενώ μιλάει και και για το πως θα ήθελε ιδανικά να ολοκληρώσει την καριέρα.

Τι λέει για τον κόσμο της ομάδας, για την διοίκηση Γιαννακόπουλου, για τους στόχους με το τριφύλλι αλλά και για την πρώτη του Παναθηναϊκή ανάμνηση.

Ακούστε τη συνέντευξη στο panathinaikos24 podcast

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE