ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η θύρα 13 είναι αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς…

Σαν σήμερα το 1966, η Θύρα 13 ιδρύθηκε και από τότε άρχισε ο μύθος του πιο ιστορικού και δυναμικού κομματιού στο οργανωμένο οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα.

Η θύρα 13 είναι αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς…
Σαν σήμερα το 1966, η Θύρα 13 ιδρύθηκε και από τότε άρχισε ο μύθος του πιο ιστορικού και δυναμικού κομματιού στο οργανωμένο οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα.

Το κείμενο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τη Θύρα 13

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του Παναθηναϊκού, εκτυλίχθηκε σαν σήμερα το 1966 στην καρδία της Αθήνας καθώς άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της ο σύνδεσμος της θύρας 13 και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τη στιγμή.
Στις 19 Νοεμβρίου του 1966 γεννήθηκε η Θύρα 13 ο ιστορικότερος σύνδεσμος οπαδών στην Ελλάδα και μαζί με την ίδρυση, ξεκίνησε ο μύθος της …καρδίας του συλλόγου.Μετά από διάφορες απόπειρες δημιουργίας ενός οργανωμένου κινήματος που χρονολογούνται από το 1952, μια παρέα αγνών Παναθηναϊκών, έδωσε σάρκα και οστά στο όνειρο, στεγάζοντας τα πρώτα γραφεία του συνδέσμου στο κέντρο της πόλης, στην οδό Κολωνού 68, στο Μεταξουργείο. Το όνομα φυσικά «Θύρα 13» που προήλθε από τη θύρα που επέλεγαν να παρακολουθούσουν  τις αναμετρήσεις στο γήπεδο της Λεωφόρου, οι φανατικοί οπαδοί του «τριφυλλιού».54 χρόνια μετά, ο μύθος της «13» έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και η στήριξη στον Παναθηναϊκό αδιάκοπη και σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Τα παιδιά της Λεωφόρου άλλωστε, έχουν αποτελέσει πρότυπο για φίλους και εχθρούς, έχοντας εισάγει νέα ήθη και έθιμα  στις ελληνικές κερκίδες.

Χίλια χρόνια «Θύρα 13»!

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.