ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μπήκαν Μολό και Σαβιέρ – Ενσωματώθηκαν και οι τελευταίοι διεθνείς

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Μπήκαν Μολό και Σαβιέρ - Ενσωματώθηκαν και οι τελευταίοι διεθνείς

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι συνέχισαν με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στους Πειραιώτες. Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τους Γιοάν Μολό και Άντονι Σαβιέρ να επιστρέφουν σε κανονικό πρόγραμμα, ξεπερνώντας τις μικροενοχλήσεις που είχαν και να τίθενται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Επίσης, επέστρεψαν και οι τελευταίοι διεθνείς, δηλαδή οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης και Διούδης.  Ο πρώτος ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, αφού αγωνίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση της Εθνικής με τη Σλοβενία. Ο Βέλεθ ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει ελπίδες για συμμετοχή στο ντέρμπι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.440 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λάζλο Μπόλονι χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ με τους μεν να κάνουν προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ποδοβόλεϊ και τους δε να κάνουν προθέρμανση, «κορόιδο», παιχνίδι σε μικρό χώρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.