ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόλονι: «Θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Λάζλο Μπόλονι ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν φαβορί στα ντέρμπι ενώ τόνισε ότι οι πράσινοι θα κάνουν ότι μπορούν για να τιμήσουν την φανέλα,

Μπόλονι: «Θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάζλο Μπόλονι:

Κατά πόσο βοήθησε η διακοπή τον Παναθηναϊκό: «Ήταν μια χρήσιμη περίοδος γιατί μπόρεσα να γνωρίσω καλύτερα την ομάδα. Βλέπω διάφορα θέματα όπου έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Δεν είναι εύκολο να τα διορθώσουμε όλα. Πρέπει να αποβάλουμε τα προβληματικά στοιχεία που έχουμε και γι΄ αυτό χρειάζομαι χρόνο. Το πνεύμα του Παναθηναϊκού είναι πάντα επάνω από εμάς και θα δικαιωθούμε όταν βελτιωθούμε στον βαθμολογικό πίνακα. Σίγουρα μας ενόχλησε η ήττα από τον Ατρόμητο. Πρέπει να βρούμε εξηγήσεις για τις εμφανίσεις μας και το αρνητικό αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για την κατάσταση που βρήκε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για το συνέβη πριν από εμένα. Από τι στιγμή που με κάλεσαν οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού, σημαίνει ότι υπάρχουν προβλήματα. Θεωρώ ότι μπορούμε να λύσουμε σταδιακά τα προβλήματα που έχουμε. Υπάρχει διάθεση και φιλοδοξία απ΄ όλους».

Για το ντέρμπι: «Είναι πολύ κρίμα που ο αγώνας θα γίνει χωρίς κόσμο. Ντέρμπι υπάρχουν πολλά σε όλο τον κόσμο. Στην Πορτογαλία, στο Βέλγιο, στην Ρουμανία. Γνωρίζω ότι αυτά τα ντέρμπι είναι ημερομηνίες που τις σημειώνουμε για να τα παρακολουθήσουμε. Είναι ένας σημαντικός αγώνας, όπου θα δούμε την φυσική, πνευματική και την γενική μας κατάσταση».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πιο σπουδαίο ντέρμπι που έζησε: «Το Μονακό – Νις είναι ένα ματς που πραγματικά ξεχωρίζει, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες υπάρχουν πολλά σημαντικά παιχνίδια. Στην Ελλάδα πράγματι υπάρχουν σπουδαία ματς, αλλά για μένα αυτό που μπορώ να πω ότι είναι χαρά να συμμετέχεις σε τέτοια ντέρμπι. Εγώ μικρός έπαιζε σε μια ομάδα Ρομά κοντά στην γειτονιά μου. Όταν κερδίζαμε έπρεπε να πάω τρέχοντας στο σπίτι μου γιατί κινδύνευα»,

Για το αν υπάρχει φαβορί στο ντέρμπι: «Δεν υπάρχουν φαβορί στα ντέρμπι. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα και αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος».

Η γνώμη του για τον Ολυμπιακό: «Τα τελευταία δέκα χρόνια, ίσως και περισσότερα, είναι μια ομάδα γνωστή στην Ευρώπη. Εμείς έχουμε το δικό μας πνεύμα, τα δικά μας κίνητρα, την δική μας περηφάνια. Θα πρέπει να δούμε κάποια πράγματα από τον Ολυμπιακό, έστω κι΄ αν αυτό ενοχλεί εν μέρει την περηφάνια μας. Θα πρέπει να τους συγχαρούμε για τα αποτελέσματα τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο Τσάμπιονς Λίγκ. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε την φανέλα του Παναθηναϊκού κι΄ έτσι ελπίζουμε ότι θα «φωτίσουμε» και τον δικό μας δρόμο».

Για το τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός και αν ανησυχεί για την αμυντική του γραμμή: «Με προβληματίζουν οι απουσίες των Βέλεθ και Πούγγουρα, αλλά όχι γιατί παίζουμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν άλλα ζητήματα που με απασχολούν. Γι΄ αυτό λέω βήμα- βήμα, θα διορθώσουμε κάποια δικά μας θέματα. Θα παίξουμε με σεβασμό στον αντίπαλο μας και προετοιμαζόμαστε όπως σε κάθε αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...