ΚΛΕΙΣΙΜΟ
NΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ BLOG

Να η ευκαιρία από το… πουθενά!

Οι συσχετισμοί που άλλαξαν και ο Παναθηναϊκός που πλέον ΜΠΟΡΕΙ να φύγει νικητής από το Φάληρο. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Να η ευκαιρία από το… πουθενά!

Πάνω που κοντεύαμε να το ξεχάσουμε ότι παίζουμε μαζί τους. Και να τελικά μας το θύμισαν αυτοί. Ισως να μας άνοιξαν και την όρεξη αν και δυστυχώς δεν είναι ώρα για πολλά λόγια.

Σε κάθε περίπτωση ένα ντέρμπι που προ ημερών θα έβρισκε τον Παναθηναϊκό σε τραγική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, από αυτά που δυστυχώς έχουν ξεκάθαρο φαβορί μα δεν είμαστε εμείς, πάει να σου παρουσιαστεί σαν μια χρυσή ευκαιρία να πάρεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα μεγάλο ματς.

ΟΧΙ, φυσικά και δεν έγινε φαβορί ο Παναθηναϊκός επειδή ο Ολυμπιακός χάνει τον ένα του βασικό μετά τον άλλον. Είναι τόσα άλλωστε τα προβλήματα που έχουν οι ίδιοι οι πράσινοι που σε πρώτη φάση πρέπει να κοιτάζουν τη δική τους καμπούρα. Σε κάθε περίπτωση όμως παρουσιάζεται μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να μπεις στο παιχνίδι πολύ διαφορετικά απ’ ότι υπολόγιζες και όπου σε βγάλει.

Το θέλει πολύ αυτό το ματς ο Παναθηναϊκός και δεν είναι μονάχα για το γόητρο, όπως είχαμε καταντήσει να αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια τα ντέρμπι. Καίγεσαι και για τους βαθμούς έτσι μαντάρα που τα έχεις κάνει. Για το τρίποντο που τόσο το έχεις ανάγκη αλλά και για την ψυχολογική σου ώθηση. Γιατί αν δεν πάρεις τώρα φόρα, δεν θα πάρεις ποτέ και το τρένο της Ευρώπης θα χαθεί οριστικά και αμετάκλητα.

Είναι και το πρώτο ντέρμπι για τον Μπόλονι και να δούμε πως το έχει στο μυαλό του. Για μένα είναι καλό πως θα πάει στο δίδυμο Σένκεφελντ – Πούγγουρα για το κέντρο της άμυνας, θα προτιμούσα Καρλίτος – Μακέντα μπροστά και δεν θα ξεκίναγα τον Βιγιαφάνες. Ο Ρουμάνος έχει δείξει πως δεν παίρνει χαμπάρι και αν του δοθεί το οκ από το ιατρικό τιμ τους ρίχνει όλους στη μάχη. Κάπως έτσι έφαγε τρία 90άλεπτα στο κεφάλι ο Μαουρίσιο μέσα σε 8 μέρες. Αυτό το ματς όμως είναι αλλιώς και δεν είμαι βέβαιος αν ο Βίγια μπορεί να ανταποκριθεί στην ένταση και στη δύναμη που θα υπάρξει, στα κορμιά που θα πέσουν.

Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν. Σε ένα ακόμα ντέρμπι που ο Παναθηναϊκός δεν κατεβαίνει με την δυναμική που τον μάθαμε από μικροί κι αυτό τόσο μας πονάει. Ας ελπίσουμε να έρθει μια χαρά, να έχουμε επιτέλους να συζητάμε και κάτι θετικό την επόμενη του αγώνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ