ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τα «τριφύλλια» που συνεχίζουν

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες οι αθλητές και οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού Α.Ο. περιορίζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία σε ατομικές προπονήσεις ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που συνεχίζουν την προετοιμασία τους σε υψηλό επίπεδο.

Τα «τριφύλλια» που συνεχίζουν

Συγκεκριμένα στο στίβο ο δρομέας του «τριφυλλιού»  Κώστας Γκελαούζος συνεχίζει την προετοιμασία του στην Κύπρο αυτή την περίοδο με στόχο να συμμετέχει στο Μαραθώνιο της Βαλένθια στις 6 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της και η κολυμβήτρια του «τριφυλλιού» Νόρα Δράκου  έπειτα από την παρουσία της στο ISL.

Ακόμα η ξιφομάχος του Παναθηναϊκού Δέσποινα Γεωργιάδου προπονείται εντατικά στο ΟΑΚΑ καθώς βρίσκεται στη λίστα με τις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε παρόμοια λίστα βρίσκονται οι αθλητές ΑμεΑ ξιφασκίας του ΠΑΟ οι Πάνος Τριανταφύλλου και Βασίλης Ντούνης.  Τέλος, σε υψηλό επίπεδο προσπαθούν να παραμείνουν ο αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης και ο καταδύτης Νίκος Μόλβαλης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.