ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιωαννίδης: «Μπορούμε τη νίκη»

Ο Φώτης Ιωαννίδης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ιωαννίδης: «Μπορούμε τη νίκη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωαννίδη:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: “Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα, όλοι αυτό περιμένουν και ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στον κόσμο. Είναι κάτι που ήθελα να ζήσω.  Θα μπούμε μέσα για τη νίκη. Από τη στιγμή που τελείωσε το προηγούμενο παιχνίδι αυτό σκεφτόμασταν”. 

Για το αν υπάρχει φαβορί: “Αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο ποδόσφαιρο είναι λίγο περίεργη με τον κορωνοϊό, το παιχνίδι είναι αμφίρροπο όπως κάθε ντέρμπι και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε”. 

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον “αιώνιο” αντίπαλο του Παναθηναϊκού: “Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θεωρώ ότι αν μπούμε σοβαρά, διαβάσουμε καλά το ματς και μπούμε δυνατά, τότε μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Για τις ατυχίες που είχε στην αρχή της σεζόν και την επιστροφή του στη δράση: “Το ταξίδι δεν άρχισε καλά, καθώς είχα ατυχίες, όμως πιστεύω ότι σιγά σιγά θα βοηθήσω κι εγώ και θα βρω τα πατήματα μου”. 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.