Αυτά είναι τα επόμενα βήματα για τη διπλή ανάπλαση, προκειμένου τα πάντα να είναι έτοιμα το 2023.

Μετά τις σημερινές υπογραφές στο μνημόνιο συνεργασίες, όλες οι πλευρές θα… σηκώσουν μανίκια, ώστε το νέο έτος να περιλαμβάνει πολλή δουλειά, προκειμένου να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα και επιτέλους αυτό το μεγάλο έργο να ξεμπλοκάρει.

Ας δούμε τα επόμενα βήματα

-Αρχίζουν οι μελέτες, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέσα στο 2021 και το κόστος θα καλυφθεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

-Θα υπογραφούν νέες διμερείς συμφωνίες ανάμεσα στους εμπλεκόμενους σε αυτό το μεγάλο έργο.

-Η έκδοση των περιβαλλοντικών και οικοδομικών αδειών για τις αθλητικές εγκαταστάσεις προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 30.11.2021.

-Ο χρόνος κατασκευής των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού υπολογίζεται στους 12μήνες. Αυτή του γηπέδου σε 36 μήνες από σήμερα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποδοσφαιρικό γήπεδο θα είναι τουλάχιστον 35.000 θέσεων.

Ο μεγάλος στόχος είναι όλα να είναι έτοιμα το 2023. Θυμίζουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να γκρεμιστεί η Λεωφόρος είναι να παραδοθεί έτοιμο το γήπεδο στον  Βοτανικό.

Τι ισχύει με το μπάσκετ

Σύμφωνα με τον Δήμο Αθηναίων, ως προς το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ και Πολλαπλών Χρήσεων, ο Δήμος Αθηναίων αναλαμβάνει την υποχρέωση, εντός τριάντα ημερών, από την υπογραφή του μνημονίου συναντίληψης και συνεργασίας, να προσδιορίσει και να εξειδικεύσει τις ανάγκες της Κ.Α.Ε. ΠΑΟ, σε συνεργασία μαζί της, προκειμένου να ωριμάσει στο συντομότερο δυνατό χρόνο η χωροθέτησή του, καθώς και οι αθλητικές, τεχνικές και λοιπές προδιαγραφές.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS