ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλλαξε ο διαιτητής VAR του ντέρμπι!

Η ΚΕΔ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι άλλαξε ο διαιτητής VAR του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Άλλαξε ο διαιτητής VAR του ντέρμπι!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται η αντικατάσταση του Bruno Esteves από τον Άγγελο Ευαγγέλου στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός του Πρωταθλήματος Super League.

Η Κ.Ε.Δ. προέβη στην αναπλήρωση του Πορτογάλου Video Assistant Referee εξαιτίας αιφνίδιου προσκόμματος στην εκπλήρωση του ταξιδιωτικού του προγράμματος, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η άφιξή του στη χώρα μας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.040 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κ. Esteves επρόκειτο να μεταβεί από την Πορτογαλία στη χώρα μας, ενώ οι συμπατριώτες του, που έχουν οριστεί ως διαιτητική ομάδα του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και αφίχθηκαν από το Σεράγεβο, όπου είχαν οριστεί στην αναμέτρηση του UEFA Nations League Βοσνία-Ιταλία.

Η Κ.Ε.Δ. βρισκόταν σε αναμονή πιθανής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπισε ο κ. Esteves (λόγω των απαράβατων ταξιδιωτικών κανόνων που τηρούνται από τις εθνικές αρχές για τον περιορισμό εξάπλωσης του COVID-19) και εξάντλησε κάθε χρονικό περιθώριο πριν αποφασιστεί η αντικατάστασή του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.