ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Τι παίζουμε στο ΝΤΕΡΜΠΙ «αιωνίων» – «μπόμπα» η τετράδα στο 11,38!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Τι παίζουμε στο ΝΤΕΡΜΠΙ «αιωνίων» - «μπόμπα» η τετράδα στο 11,38!

ΓΕΜΑΤΟ ματσάρες είναι το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (21/11)! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά και πολύ σημαντικά. Ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι των «αιωνίων» στην Ελλάδα, που το βρίσκετε από τώρα με στοιχήματα και για τους παίκτες στην bet365

Φυσικά, έχουμε σημείο από το ντέρμπι που έχει αξία. Εκτός αυτού όμως, μας απασχολούν κι άλλοι αγώνες. Θα απλώσουμε τα «δίχτυα» μας στη Γερμανία και το ματς της Μπάγερν. Επίσης, θα πάμε και στην Αγγλία, ενώ υπάρχει και το μπάσκετ. Το ελληνικό πρωτάθλημα βγάζει επιλογή και θα τη δούμε και αυτή. Τέσσερα προγνωστικά λοιπόν θα αναλύσουμε, και περνάμε αμέσως σε αυτά!

Αυτό είναι το σημείο του ντέρμπι

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα φυσικά, από το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τους γηπεδούχους να έχουν καίριες απουσίες.

Ειδικότερα, ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να αγωνιστεί χωρίς τα δύο βάρια του «χαρτιά» στην κορυφή της επίθεσης. Χασάν και Ελ Αραμπί τέθηκαν εκτός μάχης λόγω κορωνοϊού και ο Μαρτίνς θα κάνει… αλχημεία στη θέση του φορ. Τα ρεπορτάζ λένε ότι μάλλον ο Φορτούνης θα παίξει στην κορυφή, αλλά αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Γενικά, οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν φέρει Χ Ημίχρονο σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Δυσκολεύονται να ανοίξουν τις αντίπαλες άμυνες και σήμερα έχουν ακόμα πιο δύσκολο έργο, και λόγω των απουσιών.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, προέρχεται από την ήττα με 0-1 από τον Ατρόμητο. Ήταν απαραίτητη η διακοπή για την ομάδα του Μπόλονι, ώστε να ανασυνταχθεί και να σκεφτεί τι πάει λάθος. Έχει ποιότητα το ρόστερ του Παναθηναϊκού και πρέπει να τη βγάλει στο χορτάρι. Ο Βέλεθ είναι η πιο σημαντική απουσία για τους «Πράσινους», αλλά γενικά δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα. Ο Βιγιαφάνες φαίνεται ότι θα ξεκινήσει βασικός. Γενικά, ο Παναθηναϊκός γίνεται… άλλη ομάδα στα ντέρμπι και θα προσπαθήσει πολύ να πάρει θετικό αποτέλεσμα απόψε.

Σίγουρα, οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη στο ντέρμπι. Όμως, δεν βλέπουμε να παίρνουν προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο 45λεπτο αναμένεται πιο συντηρητικό και o Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει κάτι καλό εκεί. Θα επιλέξουμε το Χ2 Ημίχρονο σε απόδοση 1.85.

Δέχεται γκολ η Μπάγερν

Στη Γερμανία τώρα, η Bundesliga βρίσκεται στην 8η αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Μπάγερν φιλοξενεί σήμερα τη Βέρντερ Βρέμης. Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τον «άσο», αλλά τα γκολ έχουν αξία.

Η Μπάγερν Μονάχου δείχνει ότι και φέτος είναι το αφεντικό στο γερμανικό πρωτάθλημα. Οι «Βαυαροί» διαθέτουν τρομερό ρόστερ και προέρχονται από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ. Κέρδισαν με 2-3 τη μεγάλη τους αντίπαλο και έδειξαν ότι έχουν το πάνω χέρι για τον τίτλο. Σε φοβερή φόρμα ο Λεβαντόφσκι που σκοράρει ασταμάτητα. Γκνάμπρι, Κομάν, Σανέ, είναι… βολίδες στα άκρα και η Μπάγερν δεν πιάνεται με τίποτα! Έχει και αγώνα την επόμενη εβδομάδα για το Champions League με τη Σάλτσμπουργκ.

Η Βέρντερ Βρέμης με τη σειρά της, υστερεί πολύ σε ποιότητα των γηπεδούχων. Ωστόσο, είναι μια μαχητική ομάδα που δεν παραδίνεται εύκολα, όπως πέρσι. Δείχνει αποφασισμένη να μην περάσει τις περσινές περιπέτειες και να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή. Χαρακτηριστικά, μετράει τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Συνολικά είναι αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές! Βρίσκει τρόπους να σκοράρει και θα επιχειρήσει να το κάνει αυτό και σήμερα.

Η άμυνα της Μπάγερν δεν είναι και από… ατσάλι. Δεν αποκλείεται να δείξουν και πάλι μια χαλαρότητα στα μετόπισθεν οι γηπεδούχοι, όπως στα περισσότερα ματς πρωταθλήματος. Μπορεί να βρει γκολ η Βέρντερ και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Πολλά γκολ στην Αγγλία

Μεταφερόμαστε στην Αγγλία και την αγαπημένη Κόνφερενς, ή αλλιώς National League. Για τη 10η αγωνιστική, η Γέοβιλ φιλοξενεί σήμερα τη Χάρτλπουλ. Είναι δύσκολο να προβλεφθεί το αποτέλεσμα, αλλά και εδώ θα πάμε με τα τέρματα.

Η Γέοβιλ απογοητεύει με την μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα. Φιγουράρει στην τελευταία θέση της κατάταξης, όντας η μοναδική ομάδα που δεν έχει νίκη. Έχει πόντους, με πέντε ισοπαλίες, και άλλες τρεις ήττες. Έφτασε κοντά στο πρώτο της τρίποντο την περασμένη αγωνιστική, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος από τη Γουόκινγκ, σε 1-1. Πάντως, το υλικό της δεν είναι για τόσο χαμηλά και θέλει να ανέβει άμεσα. Η κακή άμυνα της στοιχίζει πολύ.

Η Χάρτλπουλ απεναντίας, είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -2 από τα πλέι οφ ανόδου. Θέλει να παλέψει για αυτόν τον στόχο και έχει δείξει καλά στοιχεία προς το παρόν. Ειδικά στην επίθεση, όπου κυρίως στηρίζεται για να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Γιατί αμυντικά και αυτή τα έχει τα κενά της. Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε έχασε από τη Ρέξαμ, με 0-1. Πάντως, εκτός έδρας δεν.. μασάει τίποτα. Έχει τρεις νίκες σε ισάριθμες εξόδους της στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι μέχρι τώρα. Αυτό που φαίνεται είναι ότι θα γίνει ένα ωραίο ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν κλείνονται πίσω. Αξίζει το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Βλέπει… καλάθι το Μεσολόγγι

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και τη Stoiximan Basket League. Το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με το Μεσολόγγι να υποδέχεται απόψε την ΑΕΚ. Βέβαια, το ματς θα γίνει στο Αγρίνιο, με την «Ένωση» να είναι το φαβορί.

Το Μεσολόγγι όμως, είναι μια ομάδα που έχει αφήσει ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις στο ξεκίνημα της σεζόν. Μετρούσε τρεις συνεχόμενες επιτυχίες, μέχρι να χάσει με 84-72 από το Περιστέρι. Η νίκη για τους Περιστεριώτες ήρθε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Και πάλι, το Μεσολόγγι στάθηκε πολύ καλά σε μια ιδιαίτερα δύσκολη έδρα. Απλά, προδόθηκε από την άμυνά του σε κάποια σημεία. Οι Αμερικανοί Γκριν και Φέργκιουσον δίνουν πάρα πολλές λύσεις στην επίθεση της ομάδας και δεν την αφήνουν να κολλάει πολύ επιθετικά.

Η ΑΕΚ τώρα, προέρχεται από τη νίκη στο θρίλερ του Basketball Champions League με τη Σολέ. Με πρωταγωνιστές τους Μορέιρα, Λοτζέσκι και Λάνγκφορντ, η «Ένωση» πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 83-81. Μόνο θετικά αποτελέσματα έχει η ΑΕΚ μετά την ήττα από την Μπούργος στον τελικό του… περσινού BCL. Στο πρωτάθλημα έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και είναι πολύ ανώτερη από τις περισσότερες ομάδες. Έχει και σήμερα το πάνω χέρι, αλλά αμυντικά δεν πείθει. Σε αυτό προστίθεται και η απουσία του Σλότερ που βοηθάει στην άμυνα.

Φαβορί για τη νίκη είναι η ΑΕΚ, αλλά στοιχηματικά δεν αξίζει να ασχοληθούμε με αποτέλεσμα. Αντίθετα, πιστεύουμε ότι το Μεσολόγγι μπορεί να πλησιάσει τους 70 πόντους, απέναντι σε μια χαλαρή άμυνα που δεν θα έχει και τον Σλότερ. Ποντάρουμε στο Μεσολόγγι Over 67.5 σε απόδοση 1.80.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE