ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματώστε τη φανέλα, παίξτε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό

Η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι, το πρώτο της σεζόν, πλησιάζει. Ολα όσα έχουν συμβεί, τα αφήνουμε πίσω. Απόψε, ο Παναθηναϊκός πρέπει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, είναι υποχρεωμένος να... ματώσει τη φανέλα και να τα δώσει όλα απέναντι στον αιώνιο.

Ματώστε τη φανέλα, παίξτε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό

Η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι, το πρώτο της σεζόν, πλησιάζει. Ολα όσα έχουν συμβεί, τα αφήνουμε πίσω. Απόψε, ο Παναθηναϊκός πρέπει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, είναι υποχρεωμένος να… ματώσει τη φανέλα και να τα δώσει όλα απέναντι στον αιώνιο.

Τα προβλήματα είναι δεδομένα και έχουν αναλυθεί. Ομως, σήμερα έχει ντέρμπι. Ολα τα υπόλοιπα πάνε στην άκρη.

Οι πράσινοι οφείλουν να μπουν στο Καραϊσκάκη, με ψυχή, με πάθος, με μάτι που γυαλίζει. Οφείλουν να τιμήσουν τη φανέλα και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό στο Φάληρο. Πρέπει να είναι μαχητές, πρέπει να έχουν τσαμπουκά, πρέπει να τα δώσουν όλα για όλα για το αποτέλεσμα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόσμος, που τόσο πολύ έχει πικραθεί, περιμένει μια χαρά απ’ αυτούς. Τα προγνωστικά δεν είναι υπέρ του τριφυλλιού. Αυτό το γνωρίζουν και το καταλαβαίνουν όλοι. Αυτό που ζητάμε απόψε είναι η μαχητική ψυχή. Είναι η Παναθηναϊκή νοοτροπία. Είναι η συγκέντρωση στο μάξιμουμ. Είναι το καθαρό μυαλό. Είναι η λογική “πάω να χτυπήσω το ντέρμπι”.

Δώστε τα όλα! Κάνετε τα πάντα, προσπαθήστε όσο δεν πάει, παλέψτε με όλες σας τις δυνάμεις. Ολα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν πρέπει να είναι απόψε στο μυαλό κανενός. Σημασία έχει μόνο το ντέρμπι και τίποτε άλλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.