ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαουρίτσιο: «Έπρεπε να σκοράρω ή να δώσω ασίστ»

Ο Ζοσέ Μαουρίτσιο σε δηλώσεις του έκανε την αυτοκριτική του για τη χθεσινή του εμφάνιση.

Μαουρίτσιο: «Έπρεπε να σκοράρω ή να δώσω ασίστ»

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε, αλλά είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να πω τι συνέβη.

Πρέπει να δούμε τη θετική πλευρά, ότι αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και κατά τη δική μου οπτική κάναμε ένα παιχνίδι που μια ομάδα μεγάλη όπως ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να κάνει. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Όμως θεωρώ ότι η εμφάνιση του δευτέρου μέρους πρέπει να δώσει το έναυσμα για να συνεχίσουμε έτσι, γιατί δεν μας αξίζει αυτή η θέση»

Για την φάση στο 85ο λεπτό όπου άργησε να πασάρει με αποτέλεσμα να κοπεί από τον Ραφίνια είπε: «Η φάση αυτή στο τέλος με στεναχώρησε στα αποδυτήρια. Ενδεχομένως θα μπορούσα να είχα σκοράρει, ή να κάνω μια πάσα και το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα καταλαβαίνω τη διαφορά, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν πάσαρα στον Καρλίτος γιατί δεν τον είδα. Έπρεπε να του δώσω την μπάλα. Τον είδα όταν μπήκα στην περιοχή, αλλά τότε ήλθε ο Ραφίνια και με έκοψε. Πριν με κόψει ίσως έπρεπε να περάσω την μπάλα στον Μακέντα.

Όταν πήρα την απόφαση να έλθω στον Παναθηναϊκό, αρκετά άτομα μου είπαν ότι πήρα λανθασμένη απόφαση. Εγώ ποτέ δεν σκέφτηκα ότι πήρα λανθασμένη απόφαση. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που αποτελώ μέρος της.

Θα κάνουμε το παν για να βγάλουμε την ομάδα από αυτή την κατάσταση για να αποδείξω σε όσους έλεγαν ότι πήρα λανθασμένη απόφαση, ότι αυτοί έκαναν μια λανθασμένη δήλωση».

Για το αν είπε κάτι στον Ραφίνιο μετά τον αγώνα απάντησε με χιούμορ: «Ότι μου έκλεψε το γκολ (γέλια)».

Για την παρουσία του επί 90 λεπτά στους αγώνες: «Προπονήθηκα πολύ στους 2,5 μήνες που δεν έπαιζα. Τώρα κάνω το παν για να είμαι έτοιμος και διαθέσιμος στη διάρκεια των 90 λεπτών. Είναι θέμα δουλειάς, θετικής σκέψης και υποστήριξης από τους συμπαίκτες μου. Μερικές φορές όταν δεν είσαι σε καλή κατάσταση, θέλεις στήριξη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους δουλεύουν στον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.